2777
2789
عنوان

ی کاری کردم عذاب وجدان ولم نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2229 بازدید | 90 پست
به نظرم هم تو هم شوهرت نباید دخالت می‌کردید.به دوست شوهرم چه ربطی داره مثلا من چه استوری می‌زارم.خدا ...

بله اشتباهم همین بود نشون شوهرم دادم

البته من که استوری میزارم باید اینم در نظر بگیرم شاید پدر شوهر یا برادر طرف مقابل که استوری رو میبینه امکانش هست داخل گوشی مخاطبم بره واستوری رو ببینه

چون من گوشیم همیشه دست پسرم وشوهرمه

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه شک نکن

البته شوهرم اینطور هم نیست منو بندازه جلو

منم نمیگفتم مطمینا یکی دیگه به همسرش میگفت

برا من که تنها استوری نکرد

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

چیکار کردی زن خودتو برای چی دخالت دادی کاش برای شوهرت نمیفرستادی میگفتی پاکش کردم میخوام چیکار نگه د ...

آدم شریه باور نمی کرد

یعنی بنظرت درد سر میشه😪😪

بله اشتباهم همین بود نشون شوهرم دادمالبته من که استوری میزارم باید اینم در نظر بگیرم شاید پدر شوهر ی ...

من همسرم گوشیم رو چک نمیکنه تا حالا نشده مثلا بره واتساپ یا اپلیکیشن دیگه ای رو چک کنه،مگر اینکه قبلش از من. اجازه گرفته باشه.

شاید به نفر عکس بدون حجاب گذاشته و فقط زده برای مخاطبان خانوم قابل دیدن باشه

به نظرم از شوهرت بترس،

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
من همسرم گوشیم رو چک نمیکنه تا حالا نشده مثلا بره واتساپ یا اپلیکیشن دیگه ای رو چک کنه،مگر اینکه قبل ...

شوهرم کلا ادم ترسناکیه 

منم برام مهم نیست سر گوشیم بره یانه

ی بار اون رفیقشون که نوشتم تو پستا ۳تا رفیقن

شوهر من وشوهر این خانم ودوست مشترک این دوتا

میشن۳تا

ی بار اون سومی ی خانم میبره ودستمالاش رو جا میزاره شوهر من این مسئله رو گردن گرفت

یا این دوتا کلید میگرفتن میومدن خونه من تریاک میکشیدن ومن ناراحتی قلبی پیدا کردم

اگه عکس مرده بود بی شک برا خانومش میفرستادم

ولی چون خانومه بود عذاب وجدان گرفتم

اگه شر شد بنداز گردن شوهرت بگو خودش گوشی مو گرفته بود رفته بود اینستا دیده بود به من ربطی نداره

واتس اپ بود نه اینستا😬

خب همون واتس اپ فرقی نداره

من فقط-تنها دغدغم اینه که خانوم تو درد سر نیفته

بقیه چیزا برام مهم نیست

شوهرم کلا ادم ترسناکیه منم برام مهم نیست سر گوشیم بره یانهی بار اون رفیقشون که نوشتم تو پستا ۳تا رفی ...

وای 😳😳😳

ببخشید ولی چرا اینجوریه؟

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
من همسرم گوشیم رو چک نمیکنه تا حالا نشده مثلا بره واتساپ یا اپلیکیشن دیگه ای رو چک کنه،مگر اینکه قبل ...

دقیقااااا همسر منم تابحال اصلا گالری گوشیمو

چک نکرده ببینه چی توشه

چه برسه به واتساپ اینستا و تلگرام

شوهر این خانم ترسناکه☹️☹️😂😂😂

نی نی سایت پُر شده از کاربرای زرنگی که میان پشت هم تاپیکای گدایی و آه و ناله میزنن و میگن شام نداریم ... حسرت یه کیلو میوه داریم.... یا میگن نمیتونم برای بچم مرغ بخرم .... باهمین حرفا احمق فرضتون میکنن و کلی پول ازتون میگیرن ... انقد ساده نباشید و برای این مفت‌خور ها پول نزنید و هارشون نکنید مثل این خانمی که دستش رو شد از کاربرا چندین میلیون به بهونه ثبت نام بچش گرفته ، بعدش پررو پررو میگفت من به کاربرا برای پول نگفتم خودشون پول زدن😑😑😂😂

وای 😳😳😳ببخشید ولی چرا اینجوریه؟

زندگی من جهنم خالصه

ومن بخاطر بچه ها تحمل میکنم

این بخش خیلی خیلی کوچیکی از زندگی گند منه

من آدم فضولی نیستم

بیشتر تو دلم ذوق داشتم که این از شوهر کثافتش طلاق گرفته

که متاسفانه معلوم نیست چه کردم😪

دقیقااااا همسر منم تابحال اصلا گالری گوشیموچک نکرده ببینه چی توشهچه برسه به واتساپ اینستا و تلگرامشو ...

وحشتناکه نه ترسناک

من اصلا هیچ حریم خصوصی ندارم

ولی در عوض وات خودش حتی با اثر انگشت وپین قفل شده

قفل گوشیمم به کنار

وحشتناکه نه ترسناکمن اصلا هیچ حریم خصوصی ندارمولی در عوض وات خودش حتی با اثر انگشت وپین قفل شدهقفل گ ...

برام اصلا قابل تصور نیست الان شوهرت رفته به دوستش گفته خانومت فلان استوری رو گذاشته؟😳😳😳

اونوقت دوستش نگفته به تو چه؟

خب اصلا به شوهرت چه مربوطه؟در مورد ناموس دوستش یعنی اینقدر راحته؟؟؟

اصلا متوجه نمیشم و برام قابل درک نیست.از اون بدتر که شما اون عکس رو سیو کردی و نگه داشتی.