2777
2789

مثلا مادربزرگتون خیلی اذیت شه توان حرکت و حرف زدن دیگه نداشته باشه خیلی دوستش داشته باشین خیلیییی مهربون باشه

چطور بعضیا میبیننش میگن خدا ازش راضی باشه؟یعنی اینکه فوت کنه منظورشون اینه که گناه داره زجر نکشه

همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آی و بمانی،پدرم.💔💔

بله معمولا برای کسی که اینقدر اذیته مرگ نعمته و این مدلی از خدا بترس راحتی و شفاعت میخان 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زبون داری جواب بده 

چرا یکی دیگه ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

واقعنم اذیت میشن سن که می‌ره بالا قصدی نیست اون آدم ممکنه خیلی خیلی مهربان و خوب باشه طاقت دیدن اذیت شدن یک آدم خوب ندارن

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
بله معمولا برای کسی که اینقدر اذیته مرگ نعمته و این مدلی از خدا بترس راحتی و شفاعت میخان

منکه دلم نمیاد

همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آی و بمانی،پدرم.💔💔

وقتی راضب باشه راحتش میکنه

شیره گوشت بهش بدید 

برای جون دادن باید قوی باشی وگرنه نمیشه

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
چی؟؟

برای تاپیک دیگه بود ببخشید 🖐🏼🤦🏼

منکه دلم نمیاد

چون جوانی و درد زیاد نکشیدی 

ولی واقعا سخته برای بعضیا 

وقتی راضب باشه راحتش میکنهشیره گوشت بهش بدید برای جون دادن باید قوی باشی وگرنه نمیشه

امروز همش نگاهش ب بالا بود نگاهش مثل ی نوزاد مظلومه

چون جوانی و درد زیاد نکشیدی ولی واقعا سخته برای بعضیا

ن اتفاقا انقدر داغ دیدیم که طاقت ندارم دیگه

امروز همش نگاهش ب بالا بود و حالت نگاهش مثل ی نوزاد مظلوم بود