2777
2789
عنوان

ی کاری کردم عذاب وجدان ولم نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2229 بازدید | 90 پست
بابا دارن باهم زندگی میکننکجا نوستم طلاق گرفتن؟گفتم که من فکر کردم طلاق گرفتن

پس یعنی جی زنه داره خیانت میکنه؟

https://daigo.ir/secret/91663624188 راستی به نظرت ارزشش رو داشت ؟ پروفایل خودمم  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.دیگه تو این سایت من تاپیکی نخواهم زد تا سال آینده ، خیلی کم شاید هرچند روز یک بار بیام چند تا تاپیک شرکت کنم ، اگه منو دیدی یادآوری کنم باید برم سر درسم

من منظورم اینه شات گرفتن شما اشتباه بوده حتی اگر از شما می‌پرسیدند چنین چیزی دیدی باید میگفتید حواسم ...

من شات نگرفتم که

شوهرم گرفت

من ازین پشیمونم چرا نشون شوهرم دادم

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم

انشالله که اینطوری نیست

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

بله بپرس

ممنون

کسی میدونه چطور باید بفهمم کس لایو لوکیشن فیک فرستاده؟ تو نت زدم نفهمیدم کلا فرق داره

تو صحفه پروفایلش زده بود درحال اشتراک گذاشتن موقعیت زنده ولی توی چت موقعیت مکانی ارسال نشده بود، وقتی از صحفه میزدم روی مکان مث واقعی توی مکان می اومد عکس پروفایلشم بود ولی توی چت موقعیت مکانی زنده فرستاده نشده وو معمولی هست، اصولا لایو لوکیشن تو چت هم هست و پایانشم مینویسه ولی اینطوری نبود

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

دقیقا مسئله همینه

ولی خب خیانت وکی میاد جار میزنه

میگم کاش کلا قضیه چیز دیگه ای باشه

من کار به اون دوست اسی ندارم . ولی کسیو میشناسم خاک برسر انقدر بیخیال نترس هست شبا که شوهرش شیفته دو ...

از ادمای کثیف بدم میاد

ولی اگه قرار بود پته کسی رو بریزم رو آب دوست داشتم پته ی دوست شوهرمو بریزم رو آب نه خانومشو

من خیلی دوسش دارمدوست ندارم براش اتفاقی بیفتهولی شوهرشو ازش متنفرم کم مشکل برا زندگی منم درست نکرده

خودتو اذیت نکن با فکر ، بعدم به شوهرت بگو خودتو ادم بده کردی، الان مساله اونا حل میشه ولی این به زنش میگه فلانی سریع اومده اینجوری گفته و صفحه میذاره پشت سرت، ادم هرچی سرش تو کار خودش باشه این روزا بهتره

منظورم شما (خودتو و همسرت )بود

من اشتباه کردم از شوهرم پرسیدم

اخه جا خوردم فکر کردم طلاق گرفتن یا تو مرحله ی طلاقن

وگرنه ادم فضول یا خونه خراب کن نیستم

ممنون کسی میدونه چطور باید بفهمم کس لایو لوکیشن فیک فرستاده؟ تو نت زدم نفهمیدم کلا فرق دارهتو صحفه پ ...

کسی این رو نمیدونه؟

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
خودتو اذیت نکن با فکر ، بعدم به شوهرت بگو خودتو ادم بده کردی، الان مساله اونا حل میشه ولی این به زنش ...

نه متاسفانه اینا ۳تا رفیقن که زن و بچه وخانواده رو فدای خودشون ورفاقتشون کردن

نه متاسفانه اینا ۳تا رفیقن که زن و بچه وخانواده رو فدای خودشون ورفاقتشون کردن

اسی عکس طرف که معلوم نبود بود؟ از کجا میدونی شوهرش نبوده؟

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

من خیلی دوسش دارمدوست ندارم براش اتفاقی بیفتهولی شوهرشو ازش متنفرم کم مشکل برا زندگی منم درست نکرده

میتونی خودت پیش دستی کنی اگر باهاش صمیمی هستی بگو چه خبر بود شوهرم استوریت رو دید ازم پرس و جو کرد قهرین 

اون عکس چی بود