2777
2789
عنوان

ی کاری کردم عذاب وجدان ولم نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2228 بازدید | 90 پست
اسی شرمتده مینونم ی سوال بپرسم؛ خودم تاپیک زدم ولی کسی نیومده

بله بپرس

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست نداشتم از جانب ما گفته بشهاز قضیه مشخصه همسرش رو از استوری حذف کردهچی میگن بهش که استوری براش ن ...

هاید کرده 

نگران نباش اگه نمیخواست شما ببینی، شما رو هم هاید میکرد 

بعد اینکه یه زن متاهل اون قدرا هم احمق نیست که عکس دوست پسرشو استوری کنه

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

نه خانوادشو میشناسیم باهم در ارتباطیمولی از وقتی من زایمان کردم در حد ریپلی کردن وضعیت ها باهم ارتبا ...

من منظورم اینه شات گرفتن شما اشتباه بوده 

حتی اگر از شما می‌پرسیدند چنین چیزی دیدی باید میگفتید حواسمون نبود یا یادمون نیست 

آدم سرش درد نمیکنه که دنبال شر باشه 

مراقب زندگی خودتون باشید به زندگی دیگران فقط از دور نظاره گر باشید .دخالت نکنید چون عواقب داره .

دوستانه گفتم این مطلبو .

قطعا برای همین عکسو خواسته به دوستش گفته اونم خواسته عکس رو ببینه . مطمعن باش شوهر سابقش اگه به اون ...

بابا دارن باهم زندگی میکنن

کجا نوستم طلاق گرفتن؟

گفتم که من فکر کردم طلاق گرفتن

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

احتمالا استوریش رو برای شوهرش هاید کرده که نبینه

دقیقا

نتونستی بهش بگی پاک کردم صدرصد درسر میشه اونم از جانب تواخه

اخه استوری بوده شخصی که برام نفرستاده

چه ربطی داره این تجسس نکرده که زنه خودش استوری کرده اگر میخواست مخفی باشه یا مهم بود کسی نفهمه که نم ...

شات گرفتن یعنی چی ؟ 

این درست نیست 

عکس گرفته که بعدا به کسی نشون بده یا جایی ثابت کنه 

خب شاید شوهرش بوده عکس گذاشتن

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد (آقایون درخواست ندن لطفا🚫) اگه جوابت ندادم چون اعصاب وارامشم  خیلی با ارزشتر از بحث با تو هست ✂️