2777
2789
عنوان

از دست خونواده ی عروسمون عاصی شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 45 پست
هفته ای یه بار اخه؟؟ تو این گروونی۔ چه گیری کردیم که باید با سر و صداشون بسازیم ۔ والا من خواهرم هفت ...

اخه به شما چه 

مگه شما دارین واسه مهمونا شام و نهار درست میکنین ؟؟؟ 

والا اشتباه از شماست 

ما خیلی رفت و امد داریم و نرماله 

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه به شما چه مگه شما دارین واسه مهمونا شام و نهار درست میکنین ؟؟؟ والا اشتباه از شماست ما خیلی رفت ...

واسه شما اره ولی واسه ما نه والا این خانم از وقتی اومده همش خونواده ی باباش میان تو این ۹ ماه ما فقط دو بار رفتیم بالا اونم خودش دعوت نکرد داداشم بود ۔ مگه هر کی زن بگیره باید خونواده ی زنش هم تلپ شن سرش ۔۔۔۔

همه چیز که خونه مستقل داشتن نیست ، خیلی ها خونه دارن ولی فهم و شعور و اخلاق و صداقت و نجابت ندارنبای ...

یکیش داشتن خانواده شوهری هست 

که درک ندارن 

فکر کن شوهرت حتی پول نداشته باشه 

واسه کرایه خونه 

تو تحمل کنی گذشت کنی 

خونه مادر شوهر زندگی کنی 

اخرشم بازم بده بشی 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

کی گفته پسر با خانواده ی زنش بیشتر وقت میگذرونه؟

شهر ما اینجوریه هر چی دیدم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

واسه شما اره ولی واسه ما نه والا این خانم از وقتی اومده همش خونواده ی باباش میان تو این ۹ ماه ما فقط ...

اخه به شما چههههه ؟؟؟ 

به شما اصلا ربطی نداره 

اصلا هفت روز هفته خانوادش بیان 

به شما چه 

دوست دارن میان خونه دختر و دامادشون 

یکیش داشتن خانواده شوهری هست که درک ندارن فکر کن شوهرت حتی پول نداشته باشه واسه کرایه خونه تو تحمل ک ...

حالا اگه خونه داشت ولی کتک میزد و فحش میداد و خیانت می‌کرد قابل قبول بود؟

نمیگم پول نیاز نیست ولی اخلاق خیلی خیلی مهم تر از پول است 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

نه ولی قبول کن باید رعایت کنه ،فکر کنه همسایش پدرش نیست و غریبست ،اینا هم باید به برادرشون بگند تا ب ...

درک میکنم اما تنها راه حا جاب جایی داداششونه چون هر برخوردی کنن باید قهر و اینا رو ب جون بخرن اخه در نهایت بده خودشون میشن و این روند مهمونی دادنا هم هم تموم شدنی نیس

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

حالا اگه خونه داشت ولی کتک میزد و فحش میداد و خیانت می‌کرد قابل قبول بود؟نمیگم پول نیاز نیست ولی اخل ...

اخلاق ‌و خانواده خوب پول هم در حد حداقل های 

زندگی کسی که حتی پول کرایه خونه نداره 

زن گرفتنش برای چیه 

اخه به شما چههههه ؟؟؟ به شما اصلا ربطی نداره اصلا هفت روز هفته خانوادش بیان به شما چه دوست دارن میان ...

فک نکنم اصلا ربطی به تو داشته باشه که داری مفت مارو میخوری ابله ادم تو اپارتمانم بشینه می فهمه سر و صدا و جیغ و داد همسایه رو اذیت میکنه کودن تو نمی فهمی شما فک کنم از اونایی که دوست دارین همش سرتون تو ک۔ ن فامیل باشه شخصیت مشخصی ندارین وگرنه می فهمیدی آرامش بقیه ی هم محترمه

فک نکنم اصلا ربطی به تو داشته باشه که داری مفت مارو میخوری ابله ادم تو اپارتمانم بشینه می فهمه سر و ...

خفه شو بابا 

تو حتما از اونایی هستی یسره گ.ه عروستون رو میخوری 

ازون خواهر شوهرای عفریته 

قشنگم معلومه خانوادتن ادمایی هستین که کل خانواده از شما بدشون میاد و باهاتون رفت و امد ندارن 

اونی که فرهنگ اپارتمان نشینی نداره حس میکنه باید واسه زندگی بقیه تصمیم بگیره هم تویی 

در این حد منگلی

خفه شو بابا تو حتما از اونایی هستی یسره گ.ه عروستون رو میخوری ازون خواهر شوهرای عفریته قشنگم معلومه ...

تو ام از اونایی که زیادی گ ۔ ه میل میکنی بخور نوش جونت گ۔ ه  خونواده تو میل کن خودت چه عددی هستی نکبت ندیده و نشناخته عروس مام یه بی خونواده یه لنگ تو

تو ام از اونایی که زیادی گ ۔ ه میل میکنی بخور نوش جونت گ۔ ه خونواده تو میل کن خودت چه عددی هستی نکب ...

فشار بخور

انقدر ادما گو.هی هستین عروستون دعوتتون نمیکنه 

خوب ذات شما شغالا رو شناخت 

😂😂😂😂😂🫵🫵🫵🫵