2777
2789
عنوان

از دست خونواده ی عروسمون عاصی شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 45 پست
وقتی شرایط زندگی مناسبی واسه خودش فراهم نکرده نباید زن بگیره

اینجوری باشه که الان همه جوونا با این وضع باید مجرد بمونن. درسته سخته ولی خوب نمیشه که ازدواجم نکرد فقط بخاطر نداشتن خونه

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته ای یه روز داداشت و خانمومش باید برن خونه پدر زن نه اینکه اونا پاشن بیان خونه مردم، اونا که میدونن خونه دامادشون نیست.....البتا شاید عروستون هم تو رودروایسی خونوادشونن وگرنه کی دلش میخواد هفته ای یبار این وضعیت پیش بیاد

ساکت باش اگر کل داستان رو نمیدونی💚
واسشون خونه بخرید چرا وقتی خونه نداشت زن گرفتید براش چطور روتون شد برید خواستگاری !

از اون حرفا بودااا.    ( قوم زن لقمه بزن ) حتی اگر برادرش خونه ی مستقل هم داشت آویزون بودن خانواده ی زنش بازم هست . بعدشم شما ببخشید که بدون خونه رفتن خاستگاری شما اول برای برادرتون پسرتون خونه بخرید بعد برید خاستگاری

نمی تونید چیزی بگید

زندگی کردن کنار هم این مشکلات رو داره

حداکثر می تونین بگین یه ساعت هایی رعایت سکوت و آرامش و استراحت شماها رو بکنن مثل هر همسایه دیگه ای .... اما اختیار اینکه کی بیاد خونشون و کی نیاد با شما نیست

اگر خیلی ناراحت هستید کمک مالی به برادرت نکنین .... اما اینکه هر کسی با پولش چیکار میکنه و چقدر مهمون داره رو باید مثل هر همسایه غریبه ای بهش نگاه کنین ....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اینجوری باشه که الان همه جوونا با این وضع باید مجرد بمونن. درسته سخته ولی خوب نمیشه که ازدواجم نکرد ...

پسری که زنش رو ببره خونه پدرش 

بی عرضه هست و به درد زندگی نمیخوره 

حداقل های زندگی باید فراهم باشه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

صدا اره ولی خدایی اشغال بده

اشغالا نمیخورنشون ک تو ۱۲ ساعت، نهایت چهارتا پاکت خوراکی و خورده خوراکیه دیگه

اینو ب روی دادششون بیارن تا بعد رفتن مهمون تمیز کنن

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

از اون حرفا بودااا. ( قوم زن لقمه بزن ) حتی اگر برادرش خونه ی مستقل هم داشت آویزون بودن خانواده ی ...

اخه به کسی مربوط نیست 

معمولا پسر خانواده با خانواده زنش بیشتر 

وقت میگذرونه 

ولی خانوا‌ده شوهر اینو نمیتونن ببینن 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

پسری که زنش رو ببره خونه پدرش بی عرضه هست و به درد زندگی نمیخوره حداقل های زندگی باید فراهم باشه

مگه دختره تفنگ پشت سرش گذاشتن قبول کنه؟خب میگفت ن

شاید...روزی...جایی...خوشبختی اتفاقی سری به من هم بزند...

ببخشیدا به شما چه ربطی داره خونه داداشته ، مهمون میاد واسش دیگه زنداداشت برای دعوت کردن خونواده خودش ...

هفته ای یه بار اخه؟؟ تو این گروونی۔ چه گیری کردیم که باید با سر و صداشون بسازیم ۔ والا من خواهرم هفت ساله ازدواج کرده ۱۰ بارم نرفتیم خونش

اشغالا نمیخورنشون ک تو ۱۲ ساعت، نهایت چهارتا پاکت خوراکی و خورده خوراکیه دیگه اینو ب روی دادششون بیا ...

نه ولی قبول کن باید رعایت کنه ،فکر کنه همسایش پدرش نیست و غریبست ،اینا هم باید به برادرشون بگند تا به خانومش بگه

مگه دختره تفنگ پشت سرش گذاشتن قبول کنه؟خب میگفت ن

دخترا احساسی هستن 

بعدا به عمق ماجرا پی میبرن 

کسی که حداقل های زندگی رو نداره 

به درد زندگی نمیخوره 

پسری که زنش رو ببره خونه پدرش بی عرضه هست و به درد زندگی نمیخوره حداقل های زندگی باید فراهم باشه

همه چیز که خونه مستقل داشتن نیست ، خیلی ها خونه دارن ولی فهم و شعور و اخلاق و صداقت و نجابت ندارن

باید سنجیده انتخاب کرد 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم