2777
2789
عنوان

یجور میگن اول درس بخون شوهر نکن انگار کارخوب ریخته توایران

| مشاهده متن کامل بحث + 3807 بازدید | 199 پست

اما من درس خوندم و از شرایطم راضیم

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم باید تو هم دوران لیسانس آدم ازدواج کنهکه هم درحال گرفتن مدرک باشه و هم ازدواج کرده باشه

اصلا دانشگاه بری خود ب خود مسائل جنسی و.. پررنگ میشه روابط دختر پسرا میبینی توهمناخوداگاه نمیتونی تمرکز کنی بالاخره ی نیازه توهم وارد رابطه های اشتباه میشی همون با ی ادم خوب ازدواج کنی بهتره

شغل فقط تو یه سری از استان ها محدوده واسه خانوما تو یه سری استان ها اصلا واسه مردش هم شغل نیست چه برسه زنش

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

حیف خاستگار ندارم وگرنه همون هیجده سالگی ازدواج میکردم الکی ذهن و فکرم درگیر مسائل پوچ کردم

دقیقا منم حسرت میخورم کاش زودتر ازدواج میکردم

اونی که ازدواج کرده چیزو از دست نداده   اما ماها چی

همونطور که کار خوب نریخته شوهر خوبم نریخته بریم رو زمین جمع کنیمنمیشه برای همه ی نسخه پیچید یکی ازدو ...

اره با پارتی ب همه جا میرسن تو این رشته 

شوهر خوب منظورم پولدار و قد بلند و... نیست 

ی شوهر با وفا و مهربونه همین باید توقعا بیاد پایین

اصلا دانشگاه بری خود ب خود مسائل جنسی و.. پررنگ میشه روابط دختر پسرا میبینی توهمناخوداگاه نمیتونی تم ...

دقیقا

اگه با آدم خوب ازدواج کنی درستم میتونی بخونی

کلا بالای ۲۰سال واسه ازدواج دختر خوبه به نظرم

هم زمان درسشم بخونه عالیه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

حیف خاستگار ندارم وگرنه همون هیجده سالگی ازدواج میکردم الکی ذهن و فکرم درگیر مسائل پوچ کردم

حالا شوهرخوبم کم شد اقایون ی وضی شدن

خدایا زندگیم رابه خودت گره بزن گره کور😍
یه مادر و همسر با سواد بیکار بهتر از یه مادر و همسر بی سواد بیکاره شوهر میخواد چیکار کنه برات که خود ...

تو نیاز نداری ب مسائل جنسی عاطفی 

وقتی دانشگاه بری خود ب خود روابطا نگاه میکنی توهم نمیتونی تمرکز کنی بیشتر اذیت میشی

مگه شوهر خوب تو ایران ریخته؟؟

والا فراوونه   چیزی ک عجیبه توقع خیلی بالای دختراس   ک خوشبختیو فقط تو لول بالای گؤلی میبینن

بخدا خیلی از قشر متوسط و ضعیف ترا زندگی بهتری دارن