2777
2789
عنوان

یجور میگن اول درس بخون شوهر نکن انگار کارخوب ریخته توایران

| مشاهده متن کامل بحث + 3803 بازدید | 199 پست

چی بگم والا زن عموی من ۳۳ سالگی با عموم ازدواج کرد شغلشو داشت و داره ۳ سال بعدشم بچه هاشو ب دنیا آورد و از اونی ک زود ازدواج کرد موفق تر و خوشبخت تر

این افکار چیه ک دارین

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حقدرس فقط برای کلاس و مدرک خوبه ک بگن یارو ددسخوندس بی سواد نیسوگرن کارایی ندارهپول تو هنر و ایناس

کلاسم نداره بابا والا الان همه ی مدرک ک. شعر دارن دیگ

یه مادر و همسر با سواد بیکار بهتر از یه مادر و همسر بی سواد بیکاره 

شوهر میخواد چیکار کنه برات که خودت برای خودت نمیتونی بکنی 

ازدواج دختر در ۱۸ سالگی ظلم به دختر هست  

خدایا، من یقین دارم که هستی ❤️🤍🌱️                                                 

به نظرم باید تو هم دوران لیسانس آدم ازدواج کنهکه هم درحال گرفتن مدرک باشه و هم ازدواج کرده باشه

برا دختری که میخواد خانه دار باشه اره ولی کسی که میخواد کار کنه غلط محض

🥰🥰

سرم بالاستت😐😂😂با ی چهارتا ثبت حسابداری چرا سرمو بالا کنم الان؟ پول مهمه پوووول زیبایی مهمه

از نظر ما نسل جون‌بی اهمیته درس واقعا نظر خودمم همینه رشته خودمم حسابداریه

ولی اکثر خانواده ها اینطورین که وای عروس من درس نخونده دنبال شوهر بوده زیاد دیدم اینطوری

دنبال کار بگرد یجا حسابداری اینا پیدا کن

خب تو برو شوهر کنآره اتفاقا کار خوب هست فقط احتیاج به صبوری و گشتن دنبال کار هستش

گشتم مدت هاااا انقددد براخوپتون فانتزی نسازین واقع بین باشین اینجا فقط شده پارتی و پول برااینچنین رشته هایی

خب مگ من الان پولدار و خوشگل خاستم؟ گفتم خوش اخلاق

شما رو نگفتم عزیزم 

ولی اگه دقت کنی اون خانومی که شاغله مقام و ارزشش تو خانواده همسر هم بالاتره

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

عزیزم کسی نگفته ازدواج با آدم درست بده.. اگه آدم درستتو پیدا کردی درستم میتونی کنارش بخونی کارتم میتونی ادامه بدی.. ولی چون اغلب میگن دیگه مرد خوب کم شده و متاهل و مجرد همش خیانت میکنن اعتماد و انتخاب سخته بخاطر همین مجرد بمونی راحت تر از اینه که خونه شوهرت گریه کنی

برا دختری که میخواد خانه دار باشه اره ولی کسی که میخواد کار کنه غلط محض

خب اسیم دلش میخواد ازدواج کنه دیگه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

کار هست جنم میخواد اونم رشته حسابداری اگر خوب خونده بودی قطعا الان سر کار بودی

معدلم ۱۷/۵ببخشبداااا 

صدتا جا رفتم اما با حفوق سه تومن همون برم ی کار ازاد کنم بهتره تا با سه تومن خودمو جر بدم

اصلا کاری ب درس وفلان ندارم یکی میخواد بخونه یکی نه!!ولی شوهر کردن تو ۲۰ سالگی اصلااا افتخار نیست واشتباه زیر۲۵ کلا اشتباست خداروشگر حداقل توفرهنگ مااینجوریه

والا کمتربن سن ازدواجمون ۲۷.۸ بهترین ازدواجم میکنن

مگه عصر حجره اخه بس کنین چرندیاتو

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️