2777
2789
عنوان

داستان زندگیم و تفاوت خونه پدر با خونه شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 6282 بازدید | 173 پست
گلم الان دیگه ازدواج کردیقبلش باید میپرسیدیدیگه دلتو بده به شوهرت و زندگیت. خوشبخت باشی. بلخره هر کس ...

قبلش نی نی سایت نداشتم بپرسم...اطرافیان هم همه موافق بودن...

مرسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من به تو که دیگه ازدواج کردی و نظر می خوای میگم سن یه عدده سعی کن مطالعه کنی صبور باشی همسرت ...

مرسی عزیزم 

مشکل اینه من بچگونه رفتار می کنم...اونم دل میده بهم مثلا میرم تاب تاب میاد هلم میده مث بچه ها یه چیز بخوام برام میخره 

ولی خیلی زود رنجم...و زود قهر می کنم

اگه انقدر خوبه و هم رو دوست دارید ، که اشتباه نکردید .

ایشالا همیشه خوشبخت باشید. 🌷

هیچ وقت هم به اختلاف سنی و این چیزا فکر نکن دیگه...

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

بانو اینکه اشتباه کردی یان می‌تونستی قبل ازدواج فکر کنی درست برفرض ما بگیم اشتباه کردی غیر اینکه ذهن خور میشی همش به حرفهای منفی ماها فک میکنی حالا که گذشته انشالا خوشبخت بمونی این تفاوت سنی شاید۲۰طال آینده خودشو نشون بده الا که خوبین حالا انشالا تا بیست سال آینده هم شما یک خانم پختن و عاقل هستین .سعی کن  زندگیت طبق نظر دیگران نباشه

مرسی گلم واقعا تسکین دهنده بود پیامت💜

ببین مردم حرف زیاد میزنن همیشه حرف ها رو بی صدا کن به رفتار و کارهاشون و حال دلت توجه کن

همه توی حرف خوب و راستگو و مهربون هستن، ولی بعد که میری با خود واقعی شون روبرو میشی ، وحشت میکنی

شما این شانس رو داری ۲۰‌سالگی مادر بشی، با منی که ۴۰ سالگی تازه دنباله بچه هستم، میشه یه بچه ۲۰ ساله داشته باشی ، کلی کیف کنی

من خودم دوست داشتم زود ازدواج کنم ولی شرایط جور نشد

آدم خوب کم پیدا میشه من شوهر دوستن پولداره، ولی غذا میخواد درست کنه میگه روشن کم بریز ، چقدر گوشت ریختی، واقعا طرف خسیسه

پول بهش بده باید برای هر هزارتومنی جواب پس بده

نوشته شما مثل شکر گذاری بود ، واقعا دیدن خوبی آدمها و قدر دانی بودن هم برکت میده به زندگی و هم آرامش

خوشبخت باشی