سلام .
به نظرتون کار اشتباه کردم یا درست؟
خونه پدرم گوشواره ای بود و فقط ۲تا اتاق داشت واسه ماه که ۷ نفر بودیم...ولی خونه شوهرم شیک دستگاهی و جدا از خانوادش زندگی می کنیم...
خونه پدرم کولر آبی داشتن و گاهی از گرما واقعا انقدر عرق می کردم دیگه حد نداشت...خونه شوهرم کولر دو تیکه داره و همیشه پتو رومه از سرما...
خونه پدرم تو روستا درس می خوندم...الان که ازدواج کردم میرم تو شهر درس می خونم البته کوچیکه ولی بازم ۴.۵برابره روستا هستش...
خونه پدرم ماشین نداشتم و به خاطر همین کلا تفریح نمی رفتیم...ولی شوهرم ماشین داره ماهی همیشه میریم بیرون...
به خاطر نداشتن کرایه ماشین چون تعدادمون زیاد بود خونه پدرم هیچوقت عروسی نمی رفتیم نهایت سالی ۲بار...ولی الان خونه شوهرم عروسی هر جا باشه میرم و بهترین لباس اون مجلس برا منه...
خونه پدرم سالی یک دست لباس خونگی و یک دست لباس بیرونی می گفتم...ولی الان خونه شوهر سالی ۴دست خونگی و ۳دست بیرونی میگیرم...
خونه پدرم وقتی می رفتم مدرسه پول تو جیبیم ماهی نهایت ۳بار خوراکی خریدن بود...ولی الان یه کارت دستمه ۳۰ روز در ماه می تونم خوراکی بخرم...
خونه پدرم سالی نهایت ۲بار بیشتر گوشت گوسفند داشتیم...ولی تا الان ۶.۷بار فقط رفتیم رستوران و چلو کوبیده خوردیم جدای از ۳ باری که خودش کیلو کیلو گوشت اورد خونه...
حالا شباهت ها رو میگم....خونه پدرم امنیت داشتم اینجا هم امنیت دارم...خونه پدرم واقعا راضی بودم از خرجی که برام می کردن چون اون ۴خواهر برادر همیشهههه از من کمتر خرج می کردن...
با مردی ازدواج کردم هم مهربونه هم خوش اخلاقه هم دست و دلبازه قدس ۱۸۵ هس با پوست سبزه
حالا منم ۱۷۵ با پوست سبزه...
من ۱۷سالمه ایشون ۳۶ سالشه و ما ۱۹سال اختلاف سنی داریم...
هیچ وقت برام کم نزاشته چه محبتی چه مالی چه ج.نسی
هر وقت چیزی هوس کنم میره مغازه...کُلا مرد خوبیه تنها مشکل تفاوت سنمونه
البته اینم بگم دارم درس می خونم و اصلا مخالف درس خوندنم نیست یازدهم امسال می خونم...
اشتباه کردم یا کارم درست بوده؟!