2777
2789
عنوان

داستان زندگیم و تفاوت خونه پدر با خونه شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 6282 بازدید | 173 پست
مرسی عزیزم مشکل اینه من بچگونه رفتار می کنم...اونم دل میده بهم مثلا میرم تاب تاب میاد هلم میده مث بچ ...

باید بزرگ شی عزیزم اونم تحملش حدی داره الان اولشه براش جالبه کم کم دلش رفتار خانومانه ازت می خواد

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

خواهر ازدواج اولش با شوهرش سه سال بود کارش به طلاق کشید اما ازدواج دومش 16 سال همسرش ازش بزرگتره هزار الله اکبر از لحاظ اخلاق شوهرش بهترین داماد تو طایفمونه

عزیزم سن یه عدده بچسب به زندگیت بعدها که سنت بیشتر بشه میفهمی ارامش تو زندگی حرف اول رو میزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه هنوز فکرم درگیره که ایا کار درست کردم یا نه

دیگه الان نباید به این موضوع فکر کنی ، اشتباه نکردی و به زندگیت برس ، به این چیزا هم فکر نکن....

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

چند ماهی هست

شما ۱۰ ماهه عضو نی نی سایت هستی 

اون موقعه میمدی نظر میگرفتی

الان تو باید یه کم زودتر بز گ شی و‌همسرت یه کم بچگانه تر رفتار کنه تا به نقطه تعادل برسید

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿