2777
2789
عنوان

چرا بعضی خیابونا اصفهان فرونشست کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 21 پست

متاسفانه این خطر بزرگی هست که اصفهان را تهدید می کنه. از چند سال قبل شروع شده و به تدریج داره بدتر هم میشه. در بعضی مناطق خودش را با ترک خوردن سقف و دیوار خونه ها نشون داده و حتی اثار باستانی را تهدید می کنه.‌

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
همینجوری یهو وسط خیابون زمین سوراخ شد افتاد توش مرده رف دنبالش اونم افتاد فک کنم ی دختر هم اونجا ...

الهی😔💔💔💔💔💔

دنیای آدما وقتی خراب میشه که آدمای دروغگو نقش آدمای مهربون رو بازی میکنن💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرهریست زمین چیه

همه چی ریست میشه.. چیز خوبی شاید واسه عموم مردم نباشه ولی من باهاش مشکلی ندارم

حالا اول صبحی بیخیال 

چو فردا شود فکر فردا کنیم 😄👋🎀🎀

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

گل خودش میاد سطح زمین ؟ اینا گل افشان هایی هستن که فعال میشن مثل آتشفشان و میان سطح زمین

وای فکر کن مثل باتلاق توش غرق بشیم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

وای فکر کن مثل باتلاق توش غرق بشیم

🫠🫠🫠 هر دوره کلی خونه و شهر و.. رفتن زیر همین خاک و گل ها... واسه همینه کلی آثار باستانی رو از دل خاک میکشن بیرون .. همین الان زیر پامون کلی ازین خونه ها.. خاکه

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

🫠🫠🫠 هر دوره کلی خونه و شهر و.. رفتن زیر همین خاک و گل ها... واسه همینه کلی آثار باستانی رو از دل ...

وای😱

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱