2777
2789
عنوان

چند روز بعد زایمان طبیعی سرپا شدین

170 بازدید | 16 پست

چقد طول کشید تا کاراتون رو انجام بدید خودتون

به روم نمیارم اما یه گوشه از قلبم برای تموم چیزهایی که حقم نبود ولی تجربه‌شون کردم درد میکنه... 💔🙃

من از همون اول پاشدم کارامو کردم

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از همون اول پاشدم کارامو کردم

بچه اولتون لبود؟ 

بخیه هاتون اذیت نمی‌کرد؟ 

به روم نمیارم اما یه گوشه از قلبم برای تموم چیزهایی که حقم نبود ولی تجربه‌شون کردم درد میکنه... 💔🙃

از همون اول خودم انجام میدادم 

بدون‌تو؟ منی‌نیست. بدون‌تو؟ رویایی‌نیست. بدون‌تو؟ شبی‌نیست. بدون‌تو؟ حرفی‌نیست. بدون‌تو؟ شادی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ هیچی‌نیست. بدون‌تو‌؟ زندگی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ قلبی‌نیست. بدون‌تو؟ دنیای‌پر‌از‌گل‌نیست. بدون‌تو‌؟ چشمانی‌نیست‌که‌من‌ببینم. بدون‌تو؟ من‌همیشه‌یک‌قلب‌شکسته‌دارم. ️.         اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️ 

زایمان اول که تجربه نداشتم و ده روز اول رو گرم بودم و بدو بدو کردم،  بعد ده روز افتادم حدود 1/5 تا دو ماه طول کشید سرحال شم

ولی زایمان دوم که ده روز اول حسابی خوابیدم و استراحت کردم بعد ده روز سرپا و سرحال شدم ( با اینکه تنها بودم و مامانم بیمارستان پیش خواهرم بود)..

البته اینکه مهمونها جز دو مورد نزدیکان بعد یک ماه اومدن دیدن و مهمون داری نداشتم هم خیلی موثر بود

از اونجا فهمیدم قدیمی ها بی جا نگفتن 

البته برای بچه دوم هم کارهای بچه را خودم می کردم..  ولی کار خونه و نظافت و...  نه

آشپزی هم شوهرم یک هفته مرخصی زایمان داشت... من روشش را میگفتم شوهرم انجام می داد

کار خودمو بچمو چند ساعت بعد ولی کار خونه نه

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
زایمان اول که تجربه نداشتم و ده روز اول رو گرم بودم و بدو بدو کردم، بعد ده روز افتادم حدود 1/5 تا د ...

من زایمانددومم بچه اولم کوچیکه خیلی وابستمه فک کنم زیاد نتونم استراحت کنم

زایمان اول که تجربه نداشتم و ده روز اول رو گرم بودم و بدو بدو کردم، بعد ده روز افتادم حدود 1/5 تا د ...

من سر دخترم همش بستری میشدو این دکتر اون دکتر مدام سرپا بودمو استراحت درست حسابی نداشتم هنوز که هنوزه ی بی جونی و بی حالی ای همراهمه

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

بچه اولت چند سالشه؟کمکی نداری؟

من بچه اول شش سالش بود

همونطور خوابیده بغل می کردم و تا ده روز همسرم تا می شد کارهاش را انجام می داد

شما هم جایی که مجبوری چاره ای نیست

ولی تا میشه ده روز اول را استراحت کن که بعد خیلی زود سرحال و قوی شی