2777
2789

چون اصلا پوششم اسلامی نیست بعد کلا مذهبی نیستم و ادم نسبتا سیاسیم حالا میگم نماز میخونم باور نمیکنن چرا یعنی برای نماز خوندن حتما باید پوشش اسلامی داشته باشی

شعار  یه سری نی نی سایتی : قضاوت کار خداست ما فقط تهمت میزنیم....                                                             کاربری دست دو نفره جان دل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا تو چه سیاستی هستی نکنه بند های قرارداد برجام رو شما نوشتی مشکل ما ایرانیا اینه که سرمون از سیاس ...

چرا گوزو به شقیقه ربط میدی ؟

شعار  یه سری نی نی سایتی : قضاوت کار خداست ما فقط تهمت میزنیم....                                                             کاربری دست دو نفره جان دل

مثلا تو چه سیاستی هستی نکنه بند های قرارداد برجام رو شما نوشتی مشکل ما ایرانیا اینه که سرمون از سیاس ...

چون هرچی می کشیم از سیاسته

منطقی نیست؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

خوب همون خدایی که میگه نماز بخون میگه پوشش هم داشته باششاید برای همین تعجب میکنند

خدا گفته پوشش داشته باش ولی  گفته مراقب خودت باش وگرنه مردی که هیز باشه با دیدن چادر هم میتونه منحرف بشه

من حجابم معمولیه

خیلی پوشیده نیستم

خیلی باز هم نیستم

ارایش اینام دارم موهامو مدلای مختلفی میبندم و اینا

بعد ماه رمضون روزه بودم 

فامیلامون باور نمیکردن

نمیفهمم واقعا چرا ملاک سنجش و معیارشون چیه

حتی یکی بهم گفت نماز میخونی

یکی  یگه گفت اینم پرسیدن داره اخه حداقل از من بپرس این که معلومه نمیخونه

هرجا دیدی منو برام یه صلوات میفرستی!؟💗