2777
2789
عنوان

به هرکی میگم نماز میخونم تعجب میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 44 پست
زشته این حرف برای یک سیاستمدار

نمیدونم بچه ای بی خوابی روت اثر گذاشته فقط خودت حرفاتو میفهمی خدا شفات بده

شعار  یه سری نی نی سایتی : قضاوت کار خداست ما فقط تهمت میزنیم....                                                             کاربری دست دو نفره جان دل

نه اصلا به نظرم نگی بهتره چون اینجابعضیا  آدم ها رو با ظاهر قضاوت میکنند نماز یه مسیله کاملا شخصیه کسی با باطن کار ندارع که چقدر می‌تونه زیبا باشه

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تعجب کنن اهمیت داره؟ چون از ظاهر معمولا آدم ها رو قضاوت میکنیم یهو ببینیم یه کارشون به ظاهرشون نم ...

نه ولی خب خیلی بده فکر میکنن کسی که پوشش اسلامی نیست پس نماز نمیخونه

شعار  یه سری نی نی سایتی : قضاوت کار خداست ما فقط تهمت میزنیم....                                                             کاربری دست دو نفره جان دل

منم حجاب ندارم کلا

ولی از آرامش نماز خوندن خوشم میاد

کاری ام به ثواب و... ندارم برای دل خودم دوست دارم بخونم

ولی نمیدونم منطقی هست یا نه

چون یه حالتیه که انگار همه جا بی حجابم بعد موقع نماز فقط باید چادر سر کنم. انگار فقط دارم جلوی خدا حجاب می کنم.

منطقم میگه مسخره ست ولی قلباً نماز خوندن رو دوست دارم.

با اینکه اصلا متوجه نمیشم چی می خونم چون عربیه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

شما که نماز میخونی برای شفا ماهم دعا کن

نماز من جواب نمیده شمارو باید به امامزاده وصل کنن متاسفانه 

خدا گفته پوشش داشته باش ولی گفته مراقب خودت باش وگرنه مردی که هیز باشه با دیدن چادر هم میتونه منحرف ...

من حرفی از مرد نزدم

گفتم خدا گفته خودت و زیور آلات و بپوشون براش آیه هم داره

در مورد مرد هم آیه داره در مورد پوشش

فقط گفتم همون خدایی که میگه نماز بخون میگه حجاب هم داشته باش

زشته این حرف برای یک سیاستمدار

نگفت سیاستمدار گفت سیاسی

میشه به کسی که از سیاست فارغ از پست و مقام سر درمیاره کفت فرد سیاسی هست درواقع این در حالت یک اصطلاح عامیانه است

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

منم حجاب ندارم کلاولی از آرامش نماز خوندن خوشم میادکاری ام به ثواب و... ندارم برای دل خودم دوست دارم ...

دقیقا منم مثل شماعم 

نمیدونم واقعا انگار ذاتیه 

من اعتقاد ندارم just. God

پس بیخود میکنی وارد تاپیک من میشی

خدافظ سیاسی

بیچاره پدر مادرت که فکر میکردن الان دایی لالایی گوش میدی نمیدونن تو نی نی سایت ولویی

نه ولی خب خیلی بده فکر میکنن کسی که پوشش اسلامی نیست پس نماز نمیخونه

اینکه تعجب کنن  اونقدر بد نیست اینکه شروع کنن به نظر دادن خیلی بدتره

مثلا یکی ممکنه بگه وای نماز مبخونی چه خوب این اشکال نداره به نظر من

ولی یکی دیکه بگه این چه نمازیه نه به اون ظاهر نه به این نماز

یا یکی دیگه بگه بی خیال بابا به تو نمیاد جوونی مثلا نماز خوندن کار پیرزناست و یه حوری نماز رو بکوبونه

این دو مورد اخر بده