2777
2789

من اصلا راضی نیستم امروز همش داشتم گریه میکردم ولی کسی توجه نمیکنه میگم اصلا نگید بیان میگن حالا بیان شاید خوب شد 

اخه خوبم ک باشه من این سنو میخوام چیکار بدم میاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون مگه بچه بازیه کاش درکم میکردن خیلی عذاب میکشم

عب نداره بگو بیان

از اهداف و برنامه های زندگیش بپرس

سبک مورد علاقه ی فرزند پروری رو بپرس و...

سبک حل مسئله و واکنش نسبت به مشکلات..

ببین چقدر بزرگ شده😂

اسی من پارسال دقیقا موقعیت تو رو داشتم یه اسکل هیچی ندار بچه ننه اومد خواستگاریم عاشقم شد مامان منم از طرف من به اونا اوکی داد اخرین بار کلیییی گریه کردم باز اینا کوتاه نیومدن اخر خودم بهش پیام دادم جوابم منفیه اونم گم و گور شد رفت.زشتم بود

کوتاه نیااا

حتی شب که اومدن خواستگاری من کاملا بی خبر بودم مامانم یهو گفت اماده شو چقدر گریه کردم...

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
دیگه تفاوت سنی ام حدی داره دو طرف بچه ام باشن..مگه میشه اخه

بچه نیست همدیگرو خوب درک میکنین 

بعدشم مگه به سنه ببینش اول ببین رفتارش چطوریه

من خاستگار دهه شصتی داشتم قد نخود شعور نداشت