2777
2789
عنوان

با پسری که ازش متنفرم او یه کلاسم

122 بازدید | 7 پست

راستش خواستگآر سابق من که ادم به شدت فضول و خاله زنکه  کلا تو مخ هست از رشته خودش تعغییر رشته داده امده رشته من از وقتی فهمیده رشته من چیه 

چندتا پسرم فرستاده بود سراغم امتحانم کنن ک من همشون رو قهوه ای کردم 

یه ادم روانیه هر جا میرم هست پدرمم همش طرفداریش می کنه 

چیکار کنم؟

خدا صبرت بده

منم از یکی از پسرامون خیلی بدم میومد یه ترم کلاسمو عوض کردم که باهاش سر یه کلاس نباشم اتفاقا چقدرم خوب شد با یه استاد خیلی عالی اشنا شدم 

پسری که دوستاشو بفرسته امتحانت کنن یه لاشی یه روانیه 

به نظرم تهدیدش کن اگه اذیت کنی میکشونمت به کمیته انضباطی و دهنتو سرویس میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط بی محلی

یه ادم روانیه شهریه رشته من ۴برابر شهریه خودش باز انقدر بیکار تعغیر رشته داده فقط تو کلاس امار منو داشته باشه و ببینه من چیکار می کنم همه جا هست

به نظرت دلیل این کارش چیه؟

خدا صبرت بدهمنم از یکی از پسرامون خیلی بدم میومد یه ترم کلاسمو عوض کردم که باهاش سر یه کلاس نباشم ات ...

خیلی عوضیه یه روانی به تمام معنا تا اب خوردنم رو به بابام میگه برای خودشیرینی ازش متنفرم!!!

فامیل نزدیک هم هست بابام طرفش رو می گیره 

یه ادم روانیه شهریه رشته من ۴برابر شهریه خودش باز انقدر بیکار تعغیر رشته داده فقط تو کلاس امار منو د ...

اخرش خودش خسته میشه نکبت

بی محلش کن راجبش هم با پدرت دیگه صحبت نکن تا پدرت حساس نشه اونم تشویق نشه