2777
2789
عنوان

من بیست و یک سالمه خواستگارم بیست و سه

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 76 پست
بعضیا هستن با سی سال سن شعور یه پسر بیست ساله رو ندارن به سن نیست که

درسته ولی فکر کن ازدواج کنی ببینی این از اون دسته ادما نیست،من اصلا فاصله ی انقدر کمو دوست ندارم هر چقدرم خوب باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی من پارسال دقیقا موقعیت تو رو داشتم یه اسکل هیچی ندار بچه ننه اومد خواستگاریم عاشقم شد مامان منم ...

پس تو خیلی خوب میتونی منو بفهمی...

ن منم کوتاه نمیام چون این وسط کسی ب فکر من نیست ک من بخوام از خودم بگذرم همشون ب فکر خودشونن وگرنه ی نظر خشکی از من میپرسیدن

اصلا مسخرم میاد با ی پسر همچنین سنی از این صحبتا کنم😑

ببین اگه به این مدل سوالا جواب مناسب و بالغانه بده

دیگه ایراد گرفتن از سنش بزا کنار

یکی دوسالم که نامزدیو و آشنایی و.. اینا میگذره

سنش میره بالا

آشنایی زیر ۱ سال اشتباهه

بچه نیست همدیگرو خوب درک میکنین بعدشم مگه به سنه ببینش اول ببین رفتارش چطوریهمن خاستگار دهه شصتی داش ...

ن من اصلا از بچگیم موافق همچنین ازدواجی نبودم و اخلاق خودم رو میشناسم قشنگ میدونم ک هیچ وقت تکیه گاه نمیبینمش،این اومد خواستگاری ک هیچی قضیش فرق داره ولی من حتی کسایی ک خودشون میومدن جلو با خودم حرف بزنن رو بدم میومد یهو ازشون یکیشون خیلی ام فهمیده بود خواستم زمانم بدم بهش یک هفته صحبت کردیم و دیدم اصلا نمیتونم جدیش بگیرم 

برای من یکی واقعا ریسکه

پس تو خیلی خوب میتونی منو بفهمی...ن منم کوتاه نمیام چون این وسط کسی ب فکر من نیست ک من بخوام از خودم ...

اصلا کوتاه نیا فردا پسفردا به مشکل خوردی خانوادت میخوان بگن میخواستی شوهر نکنی!

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
ببین اگه به این مدل سوالا جواب مناسب و بالغانه بدهدیگه ایراد گرفتن از سنش بزا کناریکی دوسالم که نامز ...

ن اصلا دوست ندارم هر چقدرم خوب باشه تفاوت سنی پایین رو اصلا نمیپسندم 

انقدر پایین البته 

چون زیاد دیدم با بچه سن ازدواج کردن اول زندگی شونم گل و بلبل بوده و یهو طرف یادش افتاده بره پی عشق و حالش

اصلا تکیه گاه نمیبینم این سن رو

اره دقیقا بعد یسری اینجا خیلی راحت میگم قبول کن واقعا تعجب میکنم خیلی ریسکه خیلیییییی

نه بابا به حرف اینا گوش نده یه چیزی میگن پسر زیر۲۵سال دهنش بوی شیر میده چه برسه به اینکه دهه هشتادی باسه🤣

پارسال منم تاپیک زدم یکی گفت قبول کن میشی ملکه ذهنش و قلبش و این چرتا و پرتا😂توب شد عقل داشتم خودم

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
نه بابا به حرف اینا گوش نده یه چیزی میگن پسر زیر۲۵سال دهنش بوی شیر میده چه برسه به اینکه دهه هشتادی ...

الکیه تازه یادشون می افته زندگی نکردن از زندگی دست میکشن تو میمونی و بدبختی خودت

نه بابا به حرف اینا گوش نده یه چیزی میگن پسر زیر۲۵سال دهنش بوی شیر میده چه برسه به اینکه دهه هشتادی ...

اینا تازه از مدرسه فارغ شدن😁😂تازه ۳۰ سالش هم هنو بچس

من نمد این پسره زده به سرش آیا😂یا اینکه خ مثبته نمیره دنبال دختربازی میخواد زن بگیره😐😂