بچه نیست همدیگرو خوب درک میکنین بعدشم مگه به سنه ببینش اول ببین رفتارش چطوریهمن خاستگار دهه شصتی داش ...
ن من اصلا از بچگیم موافق همچنین ازدواجی نبودم و اخلاق خودم رو میشناسم قشنگ میدونم ک هیچ وقت تکیه گاه نمیبینمش،این اومد خواستگاری ک هیچی قضیش فرق داره ولی من حتی کسایی ک خودشون میومدن جلو با خودم حرف بزنن رو بدم میومد یهو ازشون یکیشون خیلی ام فهمیده بود خواستم زمانم بدم بهش یک هفته صحبت کردیم و دیدم اصلا نمیتونم جدیش بگیرم
امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
اره دقیقا بعد یسری اینجا خیلی راحت میگم قبول کن واقعا تعجب میکنم خیلی ریسکه خیلیییییی
نه بابا به حرف اینا گوش نده یه چیزی میگن پسر زیر۲۵سال دهنش بوی شیر میده چه برسه به اینکه دهه هشتادی باسه🤣
پارسال منم تاپیک زدم یکی گفت قبول کن میشی ملکه ذهنش و قلبش و این چرتا و پرتا😂توب شد عقل داشتم خودم
امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.