2777
2789

کرم دست ساز معجزه

ولی قطع ک کردم شد همون گوهی که بود🙂

اولش کلی ملتهب و خشک و قرمز شد و جوش زد یا لک کوچولو هم آورد اما الان بهتره

مدتیه نزدم الان خیلی حالم بده صورتم کدر و تیره اس

میخام دوباره بخرم البته اونی که زدم دست سازه ولی از کرم معجزه قوی تره بخاطر همین شاید پوستم واکنش نشون داد آخه قبلش خود معجزه رو میزدم فقط برمیگشت مثل قبل و دراین حد داغون نمیشد

می‌دونم حماقته اما هیچ کرمی به مثل معجزه عمل نمیکنه 

کرم های داروخانه ای هم گرونه هم زمان بزن هم تاثیر چندانی ندارن و مثل معجزه موقتی ان 

نظر شما چیه

کیا استفاده میکنم معجزه و به دوستشون ساخته؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید ضد آفتاب بزنی مرتب .

بعدم خواستی قطع کنی یه دفعه قطعش نکن .

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

باید ضد آفتاب بزنی مرتب .بعدم خواستی قطع کنی یه دفعه قطعش نکن .

متاسفانه ی دفعه ای قطع کردم و ضد آفتاب نمیزدم و همش تو آفتاب بودم بعضی وقتا هم درگیر بچه داری صبحها صورتمم نمی‌شدم!

اره دوستم استفاده کرد تاثیر نداشت متفاوتن فیک بوده حتما

من قبلاً خریدم در حد شفافیت شفاف کرد یکم روشن فقط

دیگه استفاده نکردم پوستمم داغون نکرد

یه ماه پیش خریدم یکی‌دوهفته هم زدم اما هیچی..دیگه استفاده نکردم 

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

متاسفانه ی دفعه ای قطع کردم و ضد آفتاب نمیزدم و همش تو آفتاب بودم بعضی وقتا هم درگیر بچه داری صبحها ...

خب اشتباه کردی دیگه .

پوست و نازک میکنه اگه ضد آفتاب نزنی صورتت چند برابر لک میاره بعدم باید حتما بشوری صورتتو صبح ها .

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

نزن اگه ميخواي قشنگ پوستتو خراب كني از اين كرم دستسازا بزن 

به مرور پوست نازك ميكنن و ميسوزنن 

چرا اينقدر دوس داريد سفيد بشيد 

به پوستتوو برسيد صاف باشه  شاداب باشه هر رنگي باشه قشنگه مهم شادابي و صافي پوسته

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب