2777
2789
عنوان

بارداری،بی اشتهایی

2662 بازدید | 23 پست

سلام خوبین بازم من اومدم با کلی سوال

دوستان ماه پنجم تازه رفتم تو پنج از ماه دوم حالت تهوع و استفراق دارم البته الان کم شده فقط صبح ها بالا میارم ولی اشتهام از همون ماه اول که کم شده دیگه بدترم شده اندازه قبلا هم غذا نمیخورم هیچی میلم نمیکشه وزنم به شدت پایینه حالم از همه چی بهم میخوره همش دوس دارم گشنه بمونم....کمکم کنید کسی مثه من بوده آیا

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷
حالت تهوعت که بره اشتهات زیاد میشه

در طول روز حالت تهوع ندارم الان

فقط صبح که از خواب بیدار شدم دارم بعد اون ندارم به شدت بی اشتهام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه اشتها داشتم الان خود به خود بی اشتها شدم تو ماه 8هستم

نه من تا الان که ماه پنجم هفت کیلو لاغر شدم نه میتونم غذا بخورم نه میوه هیچی دوس ندارم ربطی هم به حالت تهوع نداره ها میلم نمیکشه بخورم

من اینجوری بودم ۱۰ کیلوهم کم کردم...ازاواسط ۵ افتادم به خوردن ..مولتی ویتامین خارجی خریدم..واسه خوردنم اجبار گذاشتم و برنانه ریزی کردم..خودمو رها نکردم تا حتما گشنه م بشه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
اصلا گرسنم نمیشه انگار همش سیرم

قرار نیست گرسنه ت بشه..باید کم کم بخوری بدی بره پایین

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
من اینجوری بودم ۱۰ کیلوهم کم کردم...ازاواسط ۵ افتادم به خوردن ..مولتی ویتامین خارجی خریدم..واسه خورد ...

اسم مولتی ویتامین چی بود منم بگیرم

قرار نیست گرسنه ت بشه..باید کم کم بخوری بدی بره پایین

همین سخته دیگه نمیتونم بخورم زورم میاد بخورم غذام اندازه یه بچه هم نیس

همین سخته دیگه نمیتونم بخورم زورم میاد بخورم غذام اندازه یه بچه هم نیس

خب عزیزم منم همین بودم..باید خورد بخوری تا معده ت باز به خوردن عادت کنه