2777
2789
عنوان

مادر شوهرا با عروستون نرید سفر به خدا حق النایه گناه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 40 پست
والا اینا چرا عروس میگیرن موندم ..خب نگه دارن برای خودشون دیگه

مادرشوهرم اتفاقا میخواست نگه داره واسه خودش

هم با ازدواج پسرش به شدت مخالف بود هم ازدواج دخترش

دیگه همسر من خودش اقدام کرد برای ازدواج

ولی خواهرشوهر طفلکم ازدواج نتونست بکنه الان ۴۱ سالشه

تازه مادرشوهرم از پسرم میپرسه منو بیشتر دوست داری یا مامانتو😂ولی من خیلی به اینجور حرفا کاراش واکنش ...

پسرم به بار گفت خونه مادربزرگ بودن حرفی که تو زدی رو گفتم گفته اشتباهه گفتم مامانم گفته اونم گفته هر خری گفته😭

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهرم اتفاقا میخواست نگه داره واسه خودشهم با ازدواج پسرش به شدت مخالف بود هم ازدواج دخترشدیگه هم ...

واییی ازدست بعضی مادرا ...الان دخترش اززندگی عقب مونده راضیه..احساس رضایت میکنه

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
واییی ازدست بعضی مادرا ...الان دخترش اززندگی عقب مونده راضیه..احساس رضایت میکنه

آره بابا،انقد حرفای بد میزنه، کلا لَق لقه زبونش حرفای بده

بهش میگه اینجا میخوری میخوابی هستی میخواستی زیرخو*ب یکی بشی که چی بشه!!!

خواهرشوهرم انقد افسردگی داره،قند داره ،ناراحتی قلبی داره

از دست مامانش

تازه دلش که نمیسوزه هیچ میگه داره شاهی میکنه

آره بابا،انقد حرفای بد میزنه، کلا لَق لقه زبونش حرفای بدهبهش میگه اینجا میخوری میخوابی هستی میخواستی ...

یا علیییی .آدم چه چیزایی که نمیبینه ..خدا نجاتش بده ..

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
نمیدونم از یه طرفدبهش حق میدم‌پسرشه کلی زحمتشو کشیده ولی چرا زحمت دختر مردمو که نکشیده چرا باید خودش ...

جهان چند میلیارد آدم داره همه برای بچه هاشون زحمت کشیدن نه فقط مادران ایرانی چون زحمت کشیده نباید بشینه وسط زندگی پسرش برای دختر پدرومادرش بیشتر زحمت و هزینه کردن داماد قبول می کنه همه جا پدرزن مادر زن باهاشون بیاد؟؟؟؟

نمیدونم از یه طرفدبهش حق میدم‌پسرشه کلی زحمتشو کشیده ولی چرا زحمت دختر مردمو که نکشیده چرا باید خودش ...

اصلا حق نداره همه جا مادرش باشه .زحمت کشیده وظیفه اش بوده بچه به دنیا آورده میداد همسایه بزرگش کنه .

باید تعادل باشه وبیشتر هوای همسرشو داشته باشه

عزیزم من اتفاقی یکی از تاپیک های که سال ۱۴۰۳/۰۴/۰۲ زده بودی رو دیدم که از همونجا هم اومدم پروفایلت که تو این تاپیکا جدیدت برات بنویسم

اون تاپیک اسمش مسافرت با مادرشوهر بود که گفته بودی گناه داره فلانه بلاخره اونم زحمت کشیده بقیه هم گفتن نه خوب نیست سفر با مادرشوهر

خواستم بگم شما که دفاع کردی از حقوق مادرشوهر چطور شد که نظرت عوض شده؟؟؟؟خخخخخ حالا به حرف همه رسیدی کلا مادرشوهر ذات نداره و عمیقا حسوده امیدوارم دیگه ذات مادرشوهرت تا الان برات رو شده باشه و دیگه طرفداری نکنی