2777
2789
عنوان

مادر شوهرا با عروستون نرید سفر به خدا حق النایه گناه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 40 پست
حاج خانوم همیشه در صحنه 😁

همیشه تازه زورم پیکنه خونه فلانی ام بربم خونه بیساریم بریم 😭

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
منم دوست ندارم با مادرشوهرم اینا برم مسافرت،اما اوناهم گناه دارن ،شوهرمم تک پسره یه مادرو خواهر داره ...

کاش یه جو ی میشد که هردو خانواده با هم میرفتید 

اینجوری شما وشوهرت هم تک نمی افتادید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین خوبه .منم این کارومیکنم ولی مادرشوهرمن میگه زنت افاده داره با مانمیاد .طفلی همسرمم دیگه نمیره

ولی مادرشوهر من از خداشه من نباشم 

فقط هم دوست داره پسر اولم باهاشون بره 

اون اوایل ازدواجمون هر روز زنگ میزد میگفت همش جای پسرمو بو میکنم

منم یه روز به شوهرم گفتم برو خونه مامانت همیشه اونجا باش هفته ای یکی دو روز بیا خونه خودمون

واقعا به زووووور فرستادمش بره مادرشوهرم تعجب کرد ،دیگه روش نشد قبول کنه گفت همین که بعد سرکار به من سر بزنی کافیه

کاش یه جو ی میشد که هردو خانواده با هم میرفتید اینجوری شما وشوهرت هم تک نمی افتادید

به خدا حالم از هر چی سفر و مسافرته به هم میخوره اسم مسافرت میاد حالت تهوع میگیرم حاضرم بشبنم خونه هیچ جا نرم اعصابم ضعیف شده میشینم گریه میکنم  از مسافرتم میایم تا یه هفته مریضم .همشم عذاب وجدان دارموچه ادم بدی هستم مادر و پسر رو میخواموجدا کنم

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
کاش یه جو ی میشد که هردو خانواده با هم میرفتید اینجوری شما وشوهرت هم تک نمی افتادید

متاسفانه من بچه طلاقم با پدرو مادرم رفتو آمد ندارم چون هر کدوم از خیلی سال پیش سر خونه زندگی خودشونن

ولی مادرشوهر من از خداشه من نباشم فقط هم دوست داره پسر اولم باهاشون بره اون اوایل ازدواجمون هر روز ز ...

چه طور داشونومیاد بچه رو جدا کنن مادر بدبخت هم سفر نره هم دلش پیش بچش باشه گوشه ناخنشم خون بیاد میگن مادر نداره که اگه داشت دنبال بچش میومد ما باید بچشو جمع کنیم نمیگن خودشونوباعث این جدایی شدن

ولی مادرشوهر من از خداشه من نباشم فقط هم دوست داره پسر اولم باهاشون بره اون اوایل ازدواجمون هر روز ز ...

والا اینا چرا عروس میگیرن موندم ..خب نگه دارن برای خودشون دیگه

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
به جا اینکه خودش جا باز کنه بکشه کنار شما رو رو کنار زده.منم چند سالی نرفتم خودم راحت بودم

اصلا برامن مهم نیس یه سری هم گفت اومدی خونه پسرمن چاق شدی ...

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
منظورم به شما وشوهرت وخانواده شوهرت بود

آها

من قبلا خیلی مادرشوهرمو دوست داشتم ،خیلی احترام میداشتم ولی مادر همسرم آدم نرمالی نیست از اول همسرم بهم گفت 

سر یه اتفاق تصمیم گرفتم رابطمو باهاشون کم کنم مخصوصا با مادرشوهرم

دیگه نمیتونم مثل قبل باشم

خودش هم میدونه مقصر این اتفاق بوده 

چه طور داشونومیاد بچه رو جدا کنن مادر بدبخت هم سفر نره هم دلش پیش بچش باشه گوشه ناخنشم خون بیاد میگن ...

تازه مادرشوهرم از پسرم میپرسه منو بیشتر دوست داری یا مامانتو😂

ولی من خیلی به اینجور حرفا کاراش واکنش نشون نمیدم

یکی بیاد به من بگه تو خیلی بیشعوری مادرشه حق داره نمیتونه تو رو بچسبه مادرشو ول کنه .وظیفته بایدم مادرشو ببدید سفر یه ذره تشر بزنید بلکم بتونم تحمل کنم