الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من دلم میشکنه انگار خدا میفهمه ولی نفرین کنم نمیگیره
نفرین منم نمیگیره هرچی فکرمیکنم تمام بدبختی های زندگیم سر این زنه درسته شوهرمم دهن بینه اما این مادر میتونست ی جور دیگه باشه اون که پسرشو میشناخت خیلی اذیتم کردن تو شهر غریب زار زدم نمیبخشمش
نه مقصر اصلی شوهرته من اگه بخواد مادر شوهرم اذیتم کنه از چشم شوهر میبینم نباید همچین حقی بده ولی جنس ...
میدونی شوهر من ی جوری هست زود تاثیر میگیره زود عصبی میشه کنترل خشم نداره من حرفم این هست مادرش که میدونست پسرش اینجوریه چرا پشت سر من به دروغ پیش پسرش حرف زد که اون بیاد منو بزنه بخدا دلم انقد گرفته میگم خدایا چرا یتیمم کردی چرا جواب این زن و نمیدی بخدا دلم خونه
نه مقصر اصلی شوهرته من اگه بخواد مادر شوهرم اذیتم کنه از چشم شوهر میبینم نباید همچین حقی بده ولی جنس ...
من باهاشون قطع رابطه کردم ولی مادرم همش میگه اونا بزرگن اون شهر هیچ کسو نداری احترام بزار برو دیدنشون بخدا حالم بد میشه نمیتونم قبول کنم برم دوباره دیدنش خیلی بهم بی احترامی کرده هیلی