2777
2789
عنوان

فک میکنید عاقبتش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 61 پست
میدونی شوهر من ی جوری هست زود تاثیر میگیره زود عصبی میشه کنترل خشم نداره من حرفم این هست مادرش که می ...

دست بزن داره؟ 

نه از چشم اون زن بدجنس نبین 

این مرد اگع بخواد جمعشون کنه همچین جمع کنه که به خودشون جرئت ندن کوچیک ترین توهینی کنن .

مادر شوهر خوب کمه شوهر باید پشت ادم باشه

💕🌸☘️🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دست بزن داره؟ نه از چشم اون زن بدجنس نبین این مرد اگع بخواد جمعشون کنه همچین جمع کنه که به خودشون جر ...

آره دست بزن هم داشت آخرش مجبور شدم مهریمو اجرا بزارم توفان کنم 

مادرش هرشب مارو دعوت می‌کرد خونش شوهرم میرفت باشگاه من میموندم اونجا مادرش کلی توهین بارم می‌کرد تا میخواستم دفعه بعد به شوهرم بگم که من کار دارم نمیرم شوهرم ی جنگ به پا می‌کرد دیگه خسته شدم آخرش همه چیو قاطی کردم تمام حرمت هارو شکستم من تا حالا به بزرگترم توهین  نکرده بودم ولی کارد به استخونم رسید توهین هم کردم پشیمونم ولی از اونا بیشتر دلخورم تا شوهرم 

الان که خونه اش نمیرم شوهرم خیلی خیلی هوامو داره

حق داری گلم نرو وقتی آرامشت بهم میریزهبعدم چرا از خانوادت دور شدی اصلا؟

تا کی قطع رابطه بمونم همش میگه اگه بچه دار بشم کی کمک میکنه خودمم شاغلم کسی رو ندارم اجاره هستیم هزینه پرستار زیاد میشه 

شدم ی آدم بد که کلی کینه حمل میکنه دارم مریض میشم هرکی بهم بدی میکنه ازش متنفر میشم ازش دور میشم نمی ...

تقصیر تو نیست،الان خوب بودن بهت آسیب میزنه،یاد بگیر بد باشی یا حداقل وانمود کن بد هستی تا دیگران بهت آسیب نرسونن

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

آره دست بزن هم داشت آخرش مجبور شدم مهریمو اجرا بزارم توفان کنم مادرش هرشب مارو دعوت می‌کرد خونش شوهر ...

عجب مادری داره 

چیکاره خب؟ ناراحته چیه؟ بجای اینکه پشتت باشه دختر غریب اومده این رفتار مسخره چیه

نرو خونش اون اگه درست شده بود پشت سرت بد نمیگفت

💕🌸☘️🌹

تقصیر تو نیست،الان خوب بودن بهت آسیب میزنه،یاد بگیر بد باشی یا حداقل وانمود کن بد هستی تا دیگران بهت ...

تبدیل شدم به ی آدم بد ولی میدونی دارم مریض میشم من همچین آدمی نبودم همش دارم گریه میکنم سر نماز که یادم میاد بای هاشون اشکام جا نمازو خیس میکنه این زن همه چیو واسه دختراش خواست منو کلا آدم حساب نکرد خیلی خیلی دلم ازش شکسته 

آخرین بار ی ماه پیش رفتم دیدن برادرشوهر بیمارستان 

روشو کرد اونور جواب سلامم نداد انقد بهم برخورد تصمیم دارم دیگه هیچوقت ارتباط برقرار نکنم باهاش 

عجب مادری داره چیکاره خب؟ ناراحته چیه؟ بجای اینکه پشتت باشه دختر غریب اومده این رفتار مسخره چیهنرو خ ...

آره مرتب پشت سر من و خانوادم بد میگفت شوهرم هم تا می اومد خونه مرتب به بابای مرحومم که تا حالا ندیده فوش میداد 

میدونی الان شوهرم خوب شده ولی من ازش کینه دارم ته دلم ازش بدم میاد نمیدونم باید چکارکنم واقعا دارم زجر میکشم 

آره مرتب پشت سر من و خانوادم بد میگفت شوهرم هم تا می اومد خونه مرتب به بابای مرحومم که تا حالا ندیده ...

این دعوای اخری چرا زدت اگه خوب شده؟

اگه دوست نداره بری خونشون مستقیم بگه دیگه این توهینا بچه بازیه

💕🌸☘️🌹

بچه دارین؟ اگه دارین شوهرت اونارم میبره خونه مادرش؟

نه بچه نداریم 4سال تمام این زن منو با بچه تهدید کرد که بچه نیاری ميندازم بیرون 

منم تنبلی داشتم در حال درمان بودم ولی ته دلمم بچه نمیخواستم الانم که الانه پسرش رو پر کرده که مردی که بچه نداشته باشه مرد حساب نمیشه شوهرم میره میاد بچه میخواد خسته ام بریدم 

نه بچه نداریم 4سال تمام این زن منو با بچه تهدید کرد که بچه نیاری ميندازم بیرون منم تنبلی داشتم در حا ...

ناراحت نشی واقعیت و میگم

شوهرت خیلی دهن بینه ، کاش قبلا می‌شناختیش تو دوران عقد

💕🌸☘️🌹