2777
2789
عنوان

فک میکنید عاقبتش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 61 پست
این دعوای اخری چرا زدت اگه خوب شده؟اگه دوست نداره بری خونشون مستقیم بگه دیگه این توهینا بچه بازیه

دعوای آخری نزد که آذرماه رفت خونه مادرش اومد من گفتم بیا غذا بخوریم گفت بیار اینجا گفتم سفره رو باز کردم بلندشو بیا اونم اومد منو زد جوری زد که هنوزم بهتر نشدم 

اتفاقا میخواد برم خونش که عقده هاشو خالی کنه به شوهرم بگه نزار تون مدلی روسری بخره یا اون مانتو رو بخره تن کنه یا نزار فلان کنه بهمان کنه خستم کرده 4سال تمام عروس یکی ازفامیلاسو کوبید سرم گفت من به اونا حسودی میکنم با اونا هم صمیمی بود 

آخرش که شوهرم من زد منم زنگ زدم کل فامیل شون رو قاطی کردم حرفاشو به اون زن گفتم رابطه فامیلی شو خراب کردم 

میدونم بد کردم عذاب وجدان دارم ولی بخدا بریده بودم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت نشی واقعیت و میگمشوهرت خیلی دهن بینه ، کاش قبلا می‌شناختیش تو دوران عقد

میدونم 

آره نشناختم الان هم قلبم پر از نفرته ازش 

منی که ی ذره بدی تو وجودم نبود ببین چی شدم 😔

وای افریناصلا هم کار بدی نکردی خوشم اومدتنها بمونه بفهمه ...

خیلی کارای دیگه هم کردم گاهی شیطون قولم میزنه کیف میکنم ولی منم بدکردم درسته اونا بدی کرده بودن ولی نباید اون کارا رو میکردم 

یه مشاور آنلاین بگیر باهاش مشورت کن ببین چی میشه

مشاور که تو ی ی جلسه کمک نمیکنه کلی باید باهاش جلسه داشته باشم کلی هزینه داره 

الان شوهرم خوب شده ولی من دلم باهاش صاف نمیشه واقعا موندم 

مشاور که تو ی ی جلسه کمک نمیکنه کلی باید باهاش جلسه داشته باشم کلی هزینه داره الان شوهرم خوب شده ولی ...

هر کی یه دردی خیلی به خودت فشار وارد نکن

من یکسال و ۳ ماه پیش خیانت دیدم 

هرکار میکنم دلم باهاش صاف نمیشه 

یکی هست کلا شوهرش معتاده 

یکی هست شوهرش زیاد دست بزن داره

بخدا زندگیا خوب نیست خودتو اذیت نکن

ولی به شوهرتم کامل تکیه نکن 

شغل خودتو داشته باش و زندگیتو بکن که خدایی نکرده یروز مادر شوهر یکار کرد به استخونت رسید رفتی ، دستت خالی نباشه

💕🌸☘️🌹

کآری نکردی اونا هم باید می‌فهمیدند با کی صمیمین

با یکی از فامیلاشون رفتیم مسافرت مادرشوهرم همش تو هتل میگفت عروس اونا الان فلان جور پوشیده فلان لباس رو تن کن به شوهرم گفت نزار کرم بزنه صورتش 

اون هم از فامیلای دخترش بود منم با اون صمیمی شدم خیلی صمیمی  نمیدونی سر صمیمت با اون چه فتنه ای درست کرد 

هر کی یه دردی خیلی به خودت فشار وارد نکنمن یکسال و ۳ ماه پیش خیانت دیدم هرکار میکنم دلم باهاش صاف نم ...

میدونی چیه احساس میکنم دارم بیمار میشم از بس فکرای بد تو سرم همش نگرانم همش استرس دارم و باعث هم همین شوهرم و مادرش 

هر کی یه دردی خیلی به خودت فشار وارد نکنمن یکسال و ۳ ماه پیش خیانت دیدم هرکار میکنم دلم باهاش صاف نم ...

وای خیانت سخته 

من ی بار ب خاطر خیانت جدا شدم خیلی خیلی سخته 

میدونی چیه احساس میکنم دارم بیمار میشم از بس فکرای بد تو سرم همش نگرانم همش استرس دارم و باعث هم همی ...

بهترین کار اینه واسه خودت شغل خوب داشته باشی و زندگی تو بکنی 

اصلا فکرای بد نکن 

استرس چی؟ به درک که چی گفتن 

💕🌸☘️🌹