2777
2789
عنوان

عروسی دعوت شدم راهنمایی لازم دارم

202 بازدید | 21 پست

من رو دوستم دعوت کرده عروسیش اما خب دوست مشترکی نداریم و از طرفی من رو تنها گفته و من هیچکس رو تو فامیلشون نمیشناسم و حتی تا حالا تنهایی مجلس نرفتم یکم مضطربم که کجا بشینم کی پولو بدم . بعد بنظرتون حوصلم سر نمیره خیلی تنها بمونم؟چونکه دوستم عروسه نمیتونم بچسبم به اون که🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تالار باشه اوکیه. اونجا میشینی با بقیه خوب معاشرت میکنی. نکنی هم درگیر تماشای رقص اینا هستی. اوکیه. برو خوش میگذره

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

والامن باشم اصلانمیرم خب ینی‌چی خانوادتودعوت نکرده فقط خودت تولده،مگ 

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

دعوت نیستن

بگو خوب مامانت هم دعوت کنه. باهاش بری.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
تالار باشه اوکیه. اونجا میشینی با بقیه خوب معاشرت میکنی. نکنی هم درگیر تماشای رقص اینا هستی. اوکیه. ...

مشکل اینه من دچار وسواس فکری شدم😂😂در حدی که خواب دیدم تو مجلس پشت یه ستون تنهایی قایم شدم 

برو انقدر خوش می‌گذره بهت ما عروسی دوست همسرم که رفتیم هیچکسو آشنا نداشتیم اونجا مجلسشم مختلط بود پی ...

مختلط بوده با همسرتون بودین خیلی خوب بوده من تنایم🥲

اتفاقا من تاحالا عروسی تنهایی رفتم. خیلی حال میده. هیچکس نمیشناستت. هرچقد دلت بخاد میری وسط. هرکار دلت بخاد میکنی. وقتایی هم که داماد نیس میتونی بری جای داماد بشینی. منکه موقع عروسی دوستم همین کار رو کردم. 😁😁

منم یه دوستی دارم که هیچ دوست مشترک دیگه ای نداریم

همش نگرانم اگه عروسیش تنها دعوتم کنه چیکارکنم

خصوصا که درونگرا و خجالتی ام

به نظرم اگه باهم راحتین زنگ بزن بهش یا حقیقتو بگو یا بگو مثلا مامانم یا خواهرم دلش میخواد بیاد اونجوری اونم تعارف میکنه میتونی با کسی بری

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن