2777
2789
عنوان

عروسی دعوت شدم راهنمایی لازم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 21 پست
اتفاقا من تاحالا عروسی تنهایی رفتم. خیلی حال میده. هیچکس نمیشناستت. هرچقد دلت بخاد میری وسط. هرکار د ...

اشکالی نداره برم؟ من کلا میرم همونحا پس بدوستم میگه حالا یه شب دامادو نبین🤣

شمام دوست مشترک نداشتبن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان یا خواهرتو با خودت ببر ولی اول از دوستت اجازه بگیر

نه کار درستی نیست حتی اینکه زبون بیاد به دوستش مسلما اونا تعداد مهمونا رو با یه حساب کتابی تعیین کردن هزینه ها بالاس

بدتر خودشو از چشم میندازه.

منم یه دوستی دارم که هیچ دوست مشترک دیگه ای نداریمهمش نگرانم اگه عروسیش تنها دعوتم کنه چیکارکنمخصوصا ...

خب کارت داده دیگه الان زنگ بزنم چی بگم زشته خو🥲نیس؟

غیر مستقیم بهش گفتم گفت دوستای دیگشم تنها گفته و یه خواهرش سپرده هوای مارو داشته باشه

خوبه نگران نباش نهایتش حوصلت سر رفت برمی‌گردی خونه 

ولی بعید می‌دونم عروسی دوستته همش برو وسط برقص

اشکالی نداره برم؟ من کلا میرم همونحا پس بدوستم میگه حالا یه شب دامادو نبین🤣شمام دوست مشترک نداشتبن؟

من یه بار عروسی دوست خودم رفتم که هیچکس رو جز دوستم نمیشناختم و تا آخر مهمونی با خواهر عروس صمیمی تر از خود عروس شدم😁

یبار هم دامادی دوست شوهرم رفتم که توی زنونه واقعا هیچکس رو نمیشناختم. پرسیدم مامان داماد کجاس و تازه اونجا شناختمش. موقع رقص هم یکسره وسط بودم و کلی بهم خوش گذشت. 😍