2777
2789
عنوان

یک سوال برا تاثیر معدل

222 بازدید | 21 پست

الان افرادی که ۴۰۵ هستن و فقط ۶ درس یازدهم امتحان دادن بخوان پشت کنکور بمونن برا ۴۰۶ که تمامی دروس یازدهم نهایی شده باید دوباره همه رو امتحان بدن؟

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره

ای داد بیداد خدا لعنت شون کنه این چه کاریه با بچه مردم میکنن اخه خدایا چرا جواب شون نمیدی اخه

عزیزم قانون همش تغییر میکنه فعلا برای ۴۰۵ چنین برنامه ریختن هیچ چیز نمیشه قطعی گفت اینا برای کنکور ۱ ...

خدا بگم چه سرشون بیاره خدا میدونه چقدر این بیچاره ها رو تحت فشار میذارن به اندازه کافی زیر فشار درسی هستن خودشون این چه کاریه اخه 

من نمیفهممپیش کی برم شکایت و حرف بزنم اخه این چه مملکتیه ما داریم

ای داد بیداد خدا لعنت شون کنه این چه کاریه با بچه مردم میکنن اخه خدایا چرا جواب شون نمیدی اخه

دیگه هردفعه یه اوضاعیه

کسی که هدفش مهمه مجبوره با همش کنار بیاد و وفق بده خودشو 

الان برای امسال کل دوازدهم 

شش تا درس یازدهم برای تجربی ایناست ؟ دینی عربی زبان ادبیات شیمی زیست 

یعنی زمین شناسی یازدهم خیالم راحت باشه تو نهایی نیست ؟

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
دیگه هردفعه یه اوضاعیهکسی که هدفش مهمه مجبوره با همش کنار بیاد و وفق بده خودشو

مگه میشه تا کی اخه؟برا کنکور بخونن یا نهای؟با کدوم ساز شون برقصن اخه

خواهرم تصمیم به آوردن دندون برای سال ۴۰۶ داشت

۴۰۵ هم میخواست کنکور بده برا آمادگی داشته باشه الان گور به گوری ها اینجور کردن

از الان به پشت موندنش فکر نکن ایشالا امسال جمعش کنی❤️

خواهرم کنکوری ۴۰۵ هست و شرایط توری بود که مجبور به برنتمه ریزی برای ۴۰۶ داشت که این خدا زده ها اینجور کردن

الان برای امسال کل دوازدهم شش تا درس یازدهم برای تجربی ایناست ؟ دینی عربی زبان ادبیات شیمی زیست یعنی ...

متوجه نمیشم

کنکور ۴۰۵ هستی؟

اگر کنکوری ۴۰۵ هستی که همون ۶ تا درسی که دادی ولی اگر امسال یازدهمی و کنکور ۴۰۶ باید بگم تمامی دروس نهایی شده

خدا بگم چه سرشون بیاره خدا میدونه چقدر این بیچاره ها رو تحت فشار میذارن به اندازه کافی زیر فشار درسی ...

عزیزم این مافیای کنکوره 

نمی‌خوان کسی پشت کنکور بمونه؛ میخوان هر کس قبول شد بره هر کس نه بی سواد بمونه

من میخواستم پشت کنکور بمونم؛ ترجیح دادم برم دانشگاه؛ نمیتونستم این حجم از فشار رو تحمل کنم 

هم واسه کنکور بخونم هم واسه همه امتحانات نهایی دوازدهم + نهایی یازدهم

مگه ما کی هستیم که انقدر فشار تحمل کنیم ؟!

تهش هم میگن اینهمه فشار تحمل کردی حالا جز ۲_۳ هزار نفر اول نشدی بیا برو پزشکی تعهدی بخون و با حقوق یه کارمند واسه ما کار کن و اجازه نداری مطب هم بزنی 

بعدم کی گفته اگر پشت کنکور بمونی حتما سال بعد قبول میشی من اطرافم دارم ۴ سال پشت کنکور موند هیچی قبول نشد 

دختره داره فروپاشی جسمی و روانی میکنه

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥