2777
2789
عنوان

یک سوال برا تاثیر معدل

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 21 پست
متوجه نمیشمکنکور ۴۰۵ هستی؟اگر کنکوری ۴۰۵ هستی که همون ۶ تا درسی که دادی ولی اگر امسال یازدهمی و کنکو ...

دارم برای 405 میخونم ولی دو سال از درس دور بودم یعنی یازدهمم نهایی نبوده باید ایجاد سابقه کنم + ترمیم دوازدهم

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
خدا بگم چه سرشون بیاره خدا میدونه چقدر این بیچاره ها رو تحت فشار میذارن به اندازه کافی زیر فشار درسی ...

درک میکنم من خودم پشت کنکورم 

با  امدن نهایی یازدهم واقعا نمیدونم چطور ۱۷ تا نهایی قرار بدم 

خدا لعنتشون کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این مافیای کنکوره نمی‌خوان کسی پشت کنکور بمونه؛ میخوان هر کس قبول شد بره هر کس نه بی سواد بمون ...

خدا ازشون نگذره میخوان کسی پشت نمونن یا عادلانه باشه خبر مرگشون گور به گوری ها سهمیه رو وردارن

اره این وضعیتی که من میبینم کسی همون سال کنکور داره یا همون سال یا هیچوقت توف  تو گورشون تا زنده ام نفرین میکن شون تا زنده ام

خودشون که مشکلی ندارن 

توله هاشون میفرستن اون ور تمام دیگ واسه ی چی اینقدر فشار بیارن به بچه شون این همه سال برا کنکور و نهایی بخونن اخه منم بودم همین کار میکردم

شما چه رشته ای رفتی؟به نظرم خوب کردی اره اطرافیان مون بوده طرف سال اول پرستاری اورد دندون میخواست سال بعد همون پرستاری هم نیاورد دیگه

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!
دارم برای 405 میخونم ولی دو سال از درس دور بودم یعنی یازدهمم نهایی نبوده باید ایجاد سابقه کنم + ترمی ...

نمیدونم دقیق ولی ۴۰۵  ۶ درس یازدهم هست که زیست و شیمی و زبان و عربی و دینی فارسی ولی خوب یازدمهی های امسال باید تمام دروس یازدهم امتحان بدن

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!
خدا ازشون نگذره میخوان کسی پشت نمونن یا عادلانه باشه خبر مرگشون گور به گوری ها سهمیه رو وردارناره ای ...

امروز خواهرم موهامو دیده میگه چرا موت سفید شده ؟!

فکر کن تو ۱۸ سالگی موت سفید بشه...

چقدر استرس و شب بیداری ؟

آخرش هم از نمره نهایی دو سه تا درسم ۱.۵_۲ نمره اضافه کم کردن اعتراض کردن اصلا تغییر ندادن با اینکه خودم با پاسخنامه آموزش و پروش چک کرده بودم ...

مگه میخوام خرج چند نفر رو بدم؟حالا دندان نشد که نشد پزشکی نشد که نشد

با رشته های دیگه هم میتونی خرج خودت رو دربیاری

به خدا این دکترا هم همچین پولدار نیستن؛ ما اطرافمون دکتر زیاد داریم زن و شوهر هر دو پزشکی دانشگاه تهران خوندن

دو نفرشون ۳۰ سال کار کردن نتیجه اش شد یه خونه تو یه محله معمولی 

شما دکتر هم بشی باید شانس باهات يار بشه که تخصص به اون سختی رو قبول بشی از طرفی کلی معروف بشی تا بتونی مول خوب دربیاری وگرنه بیمارستان آنچنان درآمدی نداره

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

شما فعلا تلاشتو واسه ۴۰۵ بکن

به ۴۰۶ فکر نکن

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

مگه میشه تا کی اخه؟برا کنکور بخونن یا نهای؟با کدوم ساز شون برقصن اخهخواهرم تصمیم به آوردن دندون برای ...

اصلا به هیچ وجه نگید چون دندون میخوام باید دوساا بخونم.

همون یه سال کافیه.

و اینکه درسته واقعا قبول دارم. من خودم هم پشت کنکوری ام.

درک میکنم شرایط رو.

اما پشت پرده ی این کنکور خیلیا نون میخورن و میلیاردی پول درمیارن. بخاطر اون ها هم شده، این شرایط عوض نمیشه و شاید حتی سالهای بعد سخت تر هم بشه.

باید وقتی وارد این راه شدی، بپذیریش. حرص خوردن و غصه خوردن، فقط باعث عقب موندن از رقبا و خراب شدن کنکور میشه.