2777
2789
عنوان

ژل چانه زدم لطفا بیاید ‼️

214 بازدید | 23 پست

من دیروز ژل چانه تزریق کردم پیش دکتر خوبی هم انجام دادم ... 

امروز از صبح احساس میکنم نمیتونم دهنمو راحت باز و بسته کنم یه حالت کج مانند هم میشه طبیعیه ؟

چیکار کنم دکترم فردا نیست که برم پیشش خیلی نگرانم 

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️

دوستان اگه تاپیک منو میبینید لطفا راهنمایی کنید 🤚

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چجور جرئت کردی این کارو کنی اخه برو دکتر تخلیه کنه برات

وای چرا سریع الکی ی چیز تجویز میکنید😐

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

منم چهار شنبه تزریق کردم ولی مشکلی ندارم فقط وقتی دست میزنم یکم حس درد دارم

اینم بگم برای شما الان هم ورم داره و هم اینکه یه مقداریش جذب میشه

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

وای چجور جرئت کردی این کارو کنی اخه برو دکتر تخلیه کنه برات

کم زدم چهرم خیلی قشنگ تر شده پیش دکتر ماهری هم رفتم یکی از عوارض روزای اول همینه اما نمیدونم چیکار کنم چه طوری مراقبت کنم 🙂

میگه دهنش کج شده اخه

شکل بی حسی شده تو ظاهر کج نشده عین وقتی شده که میری دندون پزشکی و دهنت یه طوری میشه دقیقا اونطوری شده 

حداقل یک هفته ورم داره و بده بزار هفته بعد خوشگل میشه

ممنون