2777
2789
عنوان

خانمی که شاغله وظیفه ای برای تمیز کردن خونه نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 4687 بازدید | 266 پست

اون آقا گفتن حاضره تقسیم ڪارانجام بدن ولے خانمش همڪارے نمےڪنہ وفقط خودش باید انجام بده واین واقعا سختہ

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
خب عزیزم اگهکارارو داری خودت فقط انجام می دی داری خودتو وجسمتو و .... داغون می کنی دوسال دیگه سر جون ...

وا خب باشگاه برای چیه..بعدشم  الان دیگه مثل قدیم نیست که دستمال بگیری همه جا رو بسابی.. کلی لوازم پیشرفته هست.. ولی با حرفت مخالف نیستم شوهر هم باید کمک کنه.. شوهر من اغلب شام رو خودش درست میکنه ولی چون دست و پاچلفتیه نمیزارم خونه رو مرتب کنه😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه می دونی الان تاپیک پر بازدید ببین طرف می گه زنم شاغله واایی خونه رو تمیز نمی کنه خب تو اون هردو ...

خب اون میگفت فقط خودم تمیز میکنم ۲۰ روز دسشویی رو نشستم اونم نشسته

یا حتی در ظرف ادویه و نمک رو باز میکنه دیگه نمیبنده هرچی بیاره نمیزاره سرجاش

اینکه شوهرش تمیز میکنه خودشم باید تمیز کنه هر دو باهم 

نه فقط یک نفر 

دیگه ببین زن طرف چقدر چندش بوده همونطوری از دسشویی کثیف استفاده میکرده یه توالت شستن ۱۰ دقیقه است قبل حموم میتونه بشوره این همه ادم شاغل و تمیز

زندگی برنامه ریزی میخواد برنامه داشته باشی به همه کارات میرسی

زنه خیلی تنبل و شلخته اس هیچ مدل هم راه نمیاد شوهرش حق داره 

والا من شاغلم خونم تمیز مرتب خریدا خونه میکنم نون میگیرم سرکار میرم غذا درس میکنم نظافت میکنم ماشینن ...

خوشحالی الان قربونت برم؟ همسر شما چه نقشی دارن الان؟

بعد جونی برات میمونه؟ نونو لااقل بگو ایشون بگیره یه ورزش هم میشه براشون.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
من مجردم گفتم ماشین پدرمم میشورم کارام میکنم مادر مریضم دارم لطفا بادقت بخونید

پس گلم اصلا نظرت به تاپیک ربطی نداشت. موفق باشی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

هر کسی که پول میاره توی خونه

و بخشی از هزینه های زندگی (که شامل خرج های شخصی خودش هم میشه) رو تقبل میکنه

حق داره که طرف مقابل هم باید توی کارهای خونه شریک باشه 

نمیشه یک نفر فقط کار خونه بکنه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

وا خب باشگاه برای چیه..بعدشم الان دیگه مثل قدیم نیست که دستمال بگیری همه جا رو بسابی.. کلی لوازم پی ...

آخی 😂😂

همسر منم شبایی که شام میپزه، بعدش من باید کل آشپزخونه رو بسابم و تمیز کنم.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
دیگه اگر تو میخای کارهای زندگیتو بهش بگی حمالی مشکل خودته عزیزم من با عشق کارای خونمو انجام میدم و ب ...

به من ربطی نداره که تو نقشت توی خونه مثل خدمتکاره ولی اینکه افتخار میکنی بهش و داری عادی سازی میکنی به من ربطی داره و واقعا کارت درست نیست 

حمالی و تو سری خور بودن وظیفه زن نیست 

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

اگر در رابطه با اون تاپیک پربازدید زدی

چطوری مرد ک شاغل هست می‌تونه تمیز کنه زن نمیتونه

دیگه آخر هفته تمیز کنه جارو کنه

گفت دوماه جارو نکرده گردگیری نکرده یعنی زن تو این دوماه دو سه ساعت وقت نداشته

منم و کل خاندانم ک شاغل بودیم و هستیم هم آشپزی میکنیم هم حمام میریم هم مهمون داری و ....

افتخار نداره عزیزم شما فقط داری خودتو داغون می کنی کارا باید تقسیم بشه این جوری ده سال دیگه می افتی ...

اصلا بحث افتخار نیس ببخشید کسی نخواد نظافت خودش همسرش بچش اصلا براش مهم نیس فقط میگه من چون کار میکنم کاقعا حرفاش بهونس مگه درطول روز چندساعت سرکار؟ بگیم تایم اداری کار اداریم تا ۲ از ۲ تا ۱۲ شب یعنی روزانه نمیتونه کاری انجام بده ببخشید سگ نیستیم انسانیم 😶 هرچقدرم مرد بگیم کار کنع کمک کنه وظیفه زن ک فقط بچه اوردن نیس باید اون بچه تربیت کنه بزرگ کنه وقت برا زندگی خودش شوهرش بزار یانه😑

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
من هم کارم سبک‌تره، ولی از همسرم میخوام جاروبرقی بکشه. اصلا خودش بدون خواستن من این کارو میکنه. ایشو ...

عزیزم شوهر من کارش فوق العاده سنگینه همش کار میکنه من ازش توقعی ندارم عوضش  دخترام دیگه بزرگن خیلی کمک هستن تو خونه خداروشکر اصلان اذیت نیستم 

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

اخه می دونی الان تاپیک پر بازدید ببین طرف می گه زنم شاغله واایی خونه رو تمیز نمی کنه خب تو اون هردو ...

بابا اون بیچاره گفت کلا شلخته س وهیچ کاری نمیکنه و همه کارارو من میکنم نگفت ک باید فقط اون کار خونه رو انجام بده

خوشحالی الان قربونت برم؟ همسر شما چه نقشی دارن الان؟بعد جونی برات میمونه؟ نونو لااقل بگو ایشون بگیره ...

من محردم بحث سر متاهلی مجردی نیس بحث کلی 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
این حرفتون رو قبول ندارم. چون در ایتصورت زن باید بپذیرع برده جنسی هست و برای من قابل قبول نیست پس تر ...

رابطه هم با رضایت خانم انجام میشه و لذتش دوطرفه ست  ... مگه خانم شاغل باشه یا خانه دار نوع رابطه و دیدگاهش تغییر میکنه ؟ 

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤