2777
2789
عنوان

کار غلط شوهرم رو چیکار کنم😔

483 بازدید | 43 پست

خانما اول بگم شوهرم دوسم داره و زندگی خوبی دارم

پارسال متوجه شدم همسرم متاسفانه سیگار مصرف می‌کنه به پدر شوهرم گفتم گفت خودم حلش میکنم چند مدت ترک کرده بود تا اینکه بعداً متوجه شدم بازم می‌کشه دعوا کردیم در حدی بود که زدم همه وسایل (تلویزیون و گلدون و پارچ و..) شکوندم اونم جونم قسم داد که دیگه نکشه 

راستش دیگه ندیدم بکشه حس بویایی قوی دارم خلاصه امروز از سرکار اومد گفتم لباسات رو بده بندازم ماشین گفت باشه از اتاق برو بیرون میارم خلاصه منم یکم شک کردم بهش گفتم ولش ماشین خرابه نمیشورم 

الان شوهرم خواب بود رفتم سراغ لباس دیدم فندک تو جیبش بود حالا بگین چیکار کنم الانم خوابه

از یه طرف ازم می‌ترسه قایمش کرده از یه طرف مخالف سیگارم

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

درسته بده ولی اپقد دعوا نداره سیگاره

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته بده ولی اپقد دعوا نداره سیگاره

متنفرم از دود

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

متنفرم از دود

منم خیلی بدم میاد ولی دعوا زیادی باعث میشه ازت پنهون کنه خیلی چیزا زو

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

چرا مخالف سیگاری؟

چون حالم بهم میخوره حتی موقع خواستگاری هم گفته بودم از همه مهم ترم تو اقدامم

به روش نیار

نزار روش بازبشه و از یجایی به بعد بگه دلم میخواد بکشم

عوضش تو موقعیت‌های متخلف غیر مستقیم بگو چقد متنفری از سیکار و ادم سیگاری و بو و این چیزا

غیرمستیقیم

زدی تلویزیون شکستی؟

پارسال پرتش کردم عصبی شده بودم

حساس نشو فقط حساس نشوخودتو بزن به کوری

تا کی؟ روز به روز بدتر میشه اگه معتاد تر شده چی؟

حالا اگه یه مرد وسیله هارو شکونده بود چون خانمش قلیون کشیده الان اینجا جرش میدادن 🤣🤣🤣

اسی همسرت مرد خوبیه حیف زندگیته به روش نیار بذار اگه میکشه هم همون پنهانی بکشه 

فقط حواست به زندگیت باشه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید