2777
2789
عنوان

کار غلط شوهرم رو چیکار کنم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 43 پست

وای درکت میکنم منم متنفرم از دود و اینچیزا 

یکماه پیش باغ برادرشوهرم بودیم و قلیان میوه ایی به شوهرم تعارف کرد و اونم کشبد واییی مغزم داشت سوت میکشید .بهش گفتم روز اول خط قرمزام بهت گفتم و باید همون موقع میپذیرفتی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همسر میکشید بهش گفتم که حس بدی میگیرم ازش کنش کرد بچه دار شدیم به خاطر ضررش واسه بچه دیگه حتی بیر ...

منم تو اقدام بارداریم 😔

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

وای درکت میکنم منم متنفرم از دود و اینچیزا یکماه پیش باغ برادرشوهرم بودیم و قلیان میوه ایی به شوهرم ...

با قلیون مشکل ندارم ولی سیگار حتی یکی بکشه و نیم ساعت محل هم ترک کنه من برم اونجا سردرد میشم

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

ببین چیزیه که خودش باید بخواد بچه دارید؟

حس میکنم خودش میخواد ولی نمیتونه نه اقدامم هنوز 

منم تو اقدام بارداریم 😔

انشاالله باردار شدی بگو مرسی که اینقدر درک میکنی و بخاطر بچه و من سیگار رو ترک کردی 

دوست من بچه اش به ساله بود از دود سیگار و قلیون ریه هاش داغون شد همین دو سه هفته پیش مرد 

ملایم حرف بزن با زور و دعوا کاری پیش نمیره ازت سرد هم میشه

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

انشاالله باردار شدی بگو مرسی که اینقدر درک میکنی و بخاطر بچه و من سیگار رو ترک کردی دوست من بچه اش ب ...

یا خدا

وقتی این موضوع برات مهمه و همسرت همراهی نمیکنه فعلا دست نگه دار و بچه دار نشو

فعلا یکساله که خدا نداده ولی خب حق با شماست

فعلا یکساله که خدا نداده ولی خب حق با شماست

عزیزم ایشالا باردار بشی 

ولی وقتی توی زندگی مشترک یه موضوع اساسی حل نشه با اومدن بچه هم حل نمیشه و شرایط سخت تر میشه

طبق تجربه خودم‌میگم .منم یه مساله ایی بود که از اول زندگیم ار سر بی عقلیم سخت نگرفتم و متاسفانه هنوزم چوبشو میخورم و بچه دار شدم

عزیزم ایشالا باردار بشی ولی وقتی توی زندگی مشترک یه موضوع اساسی حل نشه با اومدن بچه هم حل نمیشه و شر ...

ایشالا رفع شه مشکلت عزیزم