2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب از یه جا وام بگیره هر هنری داره یا هرچی مغازه بزنه یا سوپری بلاخره از اینجاها شروع میشه ،یا بره ف ...

بدبختیم اینه ازدواجممم اجباری بود اصلا اینادر حد خانواده ما نبودن.بیچارم کردن الان نه راه پس دارم نه پیش. با این گدا بودنش تا یکم پول دسش میاد دختر بازیو شروع میکنه

ولمون کن 

کلا پسر با کار و رفتن ب سربازی مرد میشه همینم نکنه ک لطفا بزاد جای ما

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

اگه خودش هم یکم کار کنه بد نیست😂

تن به کار نمی‌ده لعنتی 🤣🤣چند بار براش مغازه های مختلف باز کردن بعدش جمع کردن دیگه کوتاه اومدن 

زندگی داره می‌کنه برای خودش 

همیشه هم خونش چیزای نوبری هست چاغاله ،پسته خام ،فندق تازه و....

خوب میخورن خوب میپوشن خوب میگردن 

دوتا هم بچه داره یه پسر به دختر 

پسرش ۱۵ سالشه 

دختره فکر کنم ۹ 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

بدبختیم اینه ازدواجممم اجباری بود اصلا اینادر حد خانواده ما نبودن.بیچارم کردن الان نه راه پس دارم نه ...

هعی بابا .مرد که لوسه مسئولیت پذیرم نیست معلومه اینکارارو میکنه .برای خودت تو خونه سرگرمی درست کن که بتونی ازش پولم در بیاری .

نه اصلا به همچین مرد بی عاری اصلا نمیشه تکیه کرد من خانواده همسرم در حد 5 میلیون هم کمک نمیکن صفر تا صد عروسی و خونه و سرویس و....همه با خود همسرم بوده و هست 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

کلا پسر با کار و رفتن ب سربازی مرد میشه همینم نکنه ک لطفا بزاد جای ما

حقیمتش از روی حسادت  تاپیک  زدم

همسایه ی ما خودش و شوهرش بیکارن

ولی خونه را پدرشوهر  بهشون داده

مادرشوهر هم بهشون غذا میده

من هم گاهی حسادت می کنم

ما برای تک تک هزینه های زندگی مون کار می کنیم

و البته شوهرم  خیلی  بیشتر 

خیلی زحمت می کشه 

حقیمتش از روی حسادت تاپیک زدمهمسایه ی ما خودش و شوهرش بیکارنولی خونه را پدرشوهر بهشون دادهمادرشوه ...

شوهرتو بذار رو چشمت ک زحمت میکشه بی عار نیس 

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

آدم از همین می سوزهبرای پسر بیکارشون بیمه هم می ریزن

مادر شوهرش قبلا که جوانتر و سالم تر بود روزای بازار می‌رفت خرید میکرد می‌برد دم خونه عروس تحویل میداد بعد مجدد می‌رفت برای خودش خرید میکرد می‌برد خونه 😐 

چهار تا بچه هستن 

اونا ۳ تا همشون یه کاره ای شدن شخصیت اجتماعی بالایی دارن 

این یکی نخاله شد ولی از همشون بهتر زندگی می‌کنه 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙