2777
2789

اگر ازدواج کردی دیگه پرسیدن نداره و تاپیک را قفل کنو نظرات هم نخون‌

اگر ازدواج نکردی مشخصه نه، برای چی اصلا اون پسری که از صبح تا شب بیکار توی خونس ازدواج میکنه؟ و به عبارت دیگه با اینکار تمام زندگیت زیر نظر یه خانواده ی دیگه میره، استقلال چی میشه پس؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه خونه پدرم همه این نیاز های اولیه برطرف میشه و خودم شاغلم پس صرف رفع نیاز جنسی بیام این مرد مسئولیت ناپذیر به خودم اضافه کنم چی 

متاهلم و می‌دونم مردی که رهبری بلد نیست ، مسئولیت پذیر نیست اصلا نمیتونه زندگی جهت بده 

دقیقا هی ور دلت باشه .منتظر باشی ببینی کی پدر شوهر... یه قرون میذاره کف دستت

منکه بیشتر از چندساعت شوهرم خونس دعوامون میشه روزای تعطیلم یا خودش میره بیرون ی دوری میزنه یا بچه رو میبره 

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

تو فامیل یه دونه اینجوری داریم 

تازه بیمه هم کردنشون که بعداً که مردن بازنشستگی بگیره 😐

پدر و مادر هر دو بازنشسته هستن 

کارت حقوق یکیشون هم دادن پسرشون که اگر پول نیاز دارن داشته باشند خونه هم براش خریدن 

الان بیست سالی هست وضعشون اینه 

دیگه ده سال دیگه بازنشسته هم میشه 🤣🤣🤣

زن و شوهر صاف و اتو کشیده تو خیابون راه میرن هر کی ندونه فکر می‌کنه کارخونه داری چیزی هست 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

من در حسرت اینم که شوهر احمق بگه صبح ها پاشو صبحونه برام درست کن برم سر کار

وای صبحانه درست کردن سخته

شوهر من سر کار صبحانه‌  بهشون میدن 

ولی میگه  خیلی کمه یک ذره پنیر لای  کلی  نون

نکبت سربازی... نرفته . کلی کارو پارتی پیدا کردن اما کارت پایان خدمت اجباری بود نداشت

خب از یه جا وام بگیره هر هنری داره یا هرچی مغازه بزنه یا سوپری بلاخره از اینجاها شروع میشه ،یا بره فنی حرفه ای تعمیرات پیکج و اینا یاد بگیره درآمدش بالاستا