2777
2789
عنوان

بچه هاتون چند سالشونه و چه کلاس هایی ثبت نامشون کردین دوستان👶

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 57 پست
ژیمناستیک خوبه؟دوس دارم ورزشی بره مثلا دو ساعت بره بهش خوش بگذره تخلیه بشه و یه چیزم یاد بگیرم

آره من از ۴ سال و نیم گذاشتم ژیمناستیک الان سه ماهه می‌ره 

ولی یک ساعته اینجا 

اتفاقاً ورزشی بهتره

ببخشید ولی فایده ژیمناستیک چیه؟میشه یکم‌توضیح بدینو‌اینکه شنیدم ژیمناستیک بره قدش کوتاه میشع درسته؟

ژیمناستیک مادر تمام رشته های ورزشیه 

ابندا از ژیمناستیک شروع میکنن تا به یه سنی برسه و علاقه شو پیدا کنه مثلا دو سه سال که رفت مراکز اموزشی رشته های دیگه ورزشی ببرش ببینه چی بیشتر هیجان داره براش 

از نظر قد فعلا تا دوسه سال اینقدر تاثیر نمیذاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهدش سطح بالاس؟کامل حرف میزنه که اذیتش کنن بیان بگن بهتون؟

مهد خوبی بنظر میاد،فعلا چیزی ندیدم که اذیت کرده باشنش، کامل حرف میزنه، برای رفتن رغبت داره اونجوری نیست که هر روز گریه کنه بگه نمیرم، بابت همین فک میکنم جاش اونجا راحت و خوبه

مهدش سطح بالاس؟کامل حرف میزنه که اذیتش کنن بیان بگن بهتون؟

ببین من این مهد ک فردا قراره بره رو هنوز نرفتم ولی خب یکی دو روز میبری خودتم میری ک ببینی واکنش بچه چیه خودتم محیط و میتونی بازدید کنی و از مادر بقیه بچه ها بپرس از رسیدگی مهد راضی هستن یا ن

پسر من قبل مهد کامل صحبت نمیکرد از وقتی رفت خیلی حرف زدنش خوب شد و مستقل شد از پس خودش بر میاد

الان اگه کسی اذیتش کنه میتونه بهم بگه اون سری اول م گذاشتم خیلی کوچیک بود بلد نبود

تو سخت ترین دوران زندگی روحی روانی🥺(خانمم دوستان)…

مهد خوبی بنظر میاد،فعلا چیزی ندیدم که اذیت کرده باشنش، کامل حرف میزنه، برای رفتن رغبت داره اونجوری ن ...

اره اگه خوبه حتما ببرش

و برا مربیش گه گداری ی کادویی چیزی بگیر ک با خودتم اشنا بشه و هوای بچت و بیشتر داشته باشع

یبار ی سال و نیمش بود گذاشتم ولی خیلی زود بود ی ماه رفت بعد ادامه ندادبعد دو سال و نیم اینا میبردمش ...

من اکثرا میبرمش خانه بازی یا شهربازی کودکان 

اما خب خودم باهاشم میخام روزی چندساعت خودش بمونه مهد چون حرف نمیزنه فقط چند کلمه میگه همه چیو متوجه میشه اما جمله های نانفهوم میگه میخاستم ببرم گفتاردرمانی دکترش گفت زوده تا سه سال حرف میزنه نزد خدای نکرده ببر حالا میخام هم حوصلش سر نره تو خونه چندساعت مهد باشه هم کمک بشه به حرف زدنش چون خودمم کم حرفم با کسیم مراوده نداریم شوهرمم صبح تاشب سرکاره هم خودمم یکم استراحت کنم از جنبه روحی روانیش

خدایا پناهم باش
من اکثرا میبرمش خانه بازی یا شهربازی کودکان اما خب خودم باهاشم میخام روزی چندساعت خودش بمونه مهد چون ...

مهد خیلی کمک میکنه ب اجتماعی شدن و حرف زدنش

بعد اگه منظور حرفشو میرسونه دیگه نگران نباش اتفاقی بیفتع بهت میگه خودتم بهش توضیح بده ک اگه چیزی شد بهت بگه یا بچه ها اذیتش کردن ب مربی بگه

بنظرم برا مهد کوچیکه،مطمئنم از پسر من تنها تر نیست😅کلا شهری هستیم که هیچ کس نیس و همش خونه ایم تفری ...

چرا همش تنهاس با کسی رفت وامد نداریم شوهرمم صبح تا شب سرکاره منم میبرم خانه بازی اما روزی یکساعت کمه همش دوس داره بیرون باشه 

خدایا پناهم باش
من اکثرا میبرمش خانه بازی یا شهربازی کودکان اما خب خودم باهاشم میخام روزی چندساعت خودش بمونه مهد چون ...

مهد خوراکه بچه های کم حرفه، یه دختر کوچولو کم حرف هم زمان با بچه من مهد ثبت نام کرد، شرایطشو خانوادش کامل توضیح دادن، یعد رفتنشون من هنوز اونجا بودم، دیدم چقدر قشنگ مدیر و معلم برنامه ریزی کردن که دختر بچه پیش کدوم یکی از بچه ها بشینه(پیش پرحرف ترین بچه کلاس گذاشتن تا باهاش ارتباط بگیره) و چه مسئولیت هایی بهش بدن تا مجبور بشه کم کم به حرف بیاد، 

اذیت نمیشع صبح بیدار بشه؟راحت کنار اومد؟مهدش سطح بالاس یا معمولی

پسر من کلا شبا دیر میخابع برا همین یکم با درد سر بیدار میشع ولی دیگع چون قرارع سرکار برم و پسرم بره مهد باید خوابش تنظیم شه فوقش چند روز اول اذیت کنه

این مهدی ک قراره بره تعریفش وشنیدم ولی خودم فعلا نرفتم سر بزنم قراره امروز برم

بیشتر مهدا خودشون نیرو خدماتی دارن برا گرم کردن غذا و اینا و ظرف شستن و بقیه کاراخوراکی هر چی م میخو ...

اینجا مهداشون نهار میدن میخام بدونم نهار چیا میدن 

خواهرم دکترای روانشناسی کودک داره معلمه و مدیر داخلی مهد کودک اما چون باهاش خیلی وقته قهرم سوال نکردم خودش بچشو از یکسالگی گداشت چون درس میخوند و سرکارم میرفت راصی بود اما من بعد از بچه دارشدن دیگه سرکار نمیرم 

خدایا پناهم باش
مهد خوراکه بچه های کم حرفه، یه دختر کوچولو کم حرف هم زمان با بچه من مهد ثبت نام کرد، شرایطشو خانوادش ...

دخترم اجتماعیه اتفاقا خیلی کم حرف نیست اما نمیتونه حرف بزنه فقط چندکلمه میگه وگرنه حرفهای نانفهوم میگه کسی متوجه نمیشه منم متوجه نمیشم 

خدایا پناهم باش