2777
2789
عنوان

بچه هاتون چند سالشونه و چه کلاس هایی ثبت نامشون کردین دوستان👶

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 57 پست
اینجا مهداشون نهار میدن میخام بدونم نهار چیا میدن خواهرم دکترای روانشناسی کودک داره معلمه و مدیر داخ ...

اره غذا میدن ولی خب خودت بزاری ب نظرم بهتره حالا ی وقتا نرسیدی براش غذا بزاری بگو از غذای مهد بدن بهش

مهدی ک من بودمم غذا میدادن اشپزیشم خوب بود خدایی ولی ب نسبت پولی ک میگرفت کم میدادن هر پسر غذا رو ۸۵ حساب میکردن ولی ی کف دست غذا میدادن ب بچه ها چون بیشتر از اون نمیخوردن بچه ها ول خب اگه گشنشون بود و غذا م بود میدادن دوباره

منوی غذاشون این بود ماکارانی ، دو پیازع، قیمه، کوکو، عدسپلو، بعضی وقتام چیزای دیگه ولی بیشتر اینا

تو سخت ترین دوران زندگی روحی روانی🥺(خانمم دوستان)…

خیلی کوچیکه برای مهد مایبیبی نداره؟؟ همون خانه بازی مناسبشه فک کنم

چرا مای بیبی میشه تو مهداشون خدمه دارن برای تعویض پوشک مهدهایی که میشناسم از ۶ ماهگی ورودی دارن نهار میدن خیلی مجهزن فقط چون بدغذاس میترسم نخوره اونا هم اهمیت ندن بچمم حرف نمیزنه بفهمم چیزی خورده یا نه 

خدایا پناهم باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا مای بیبی میشه تو مهداشون خدمه دارن برای تعویض پوشک مهدهایی که میشناسم از ۶ ماهگی ورودی دارن نهار ...

ب نظر من تا ش سالگی مهد نزارش

من خودم سری اول ک پسرمو بردم ی سال و س چهار ماهش بود با اینکه خدمه ام داشتن ولی بچه اذیت میشد دیگه نبردم

ب هر حال اندازه خودت رسیدگی نمیکنن همون خونه بازی یا پارک ک خودت باشی کنارش براش بهتره

متولد چه سالیه دقیق دختر مننم هنز مایبیبیه میگن دیرشده بگیرش خرداد ۴۰۲

نه دیر نشده تا دوسال ونیم نباید از پوشک بگیریم چون از لحاظ پزشکی الان حضور ذهن ندارم یچیزهایی تو نخاعشون شکل نگرفته زوده دخترمنم ۱۵ خرداد ۱۴۰۲

خدایا پناهم باش

ترجیحا رزمی ببر خودم مامانم از 5سالگی ژیمناستیک برد بعد میترسبدم180پاهامو وا کنم نخواستم ادامه بدم رفتم به جاش زبان بعد در امدم زبان رفتم شنا بعد درومدم شنا رفتم دوباره زبان بعد درومدم رفتم والیبال بعد دوباره رفتم زبان بعد رفتم نقاشی بعد درومدم رفتم دوباره زبان رفتم و بعدش تکواندو رفتم و الان فقط این 2تا رو میرم 

کلاس زیاد ببرش که متوجه علاقه اش بشه و اونو ادامه بده

پسر من کلا شبا دیر میخابع برا همین یکم با درد سر بیدار میشع ولی دیگع چون قرارع سرکار برم و پسرم بره ...

من مهد باید از چه سالی ببرمش؟

سال بعد پنج سالش میشه چون بشدت وابسته و ....هست میخام روش فشار نیاد و از کلاس ورزشی سبک سک ساعته شروع کنم

متولد چه سالیه دقیق دختر مننم هنز مایبیبیه میگن دیرشده بگیرش خرداد ۴۰۲

من هنوز از شیر هم نگرفتم البته بچم از اول شیرخشکی شد اما خب چون شیرخشکش خوب بود از اولم همینو دادم تا سه سالگی میشه داد 

خدایا پناهم باش
من مهد باید از چه سالی ببرمش؟سال بعد پنج سالش میشه چون بشدت وابسته و ....هست میخام روش فشار نیاد و ا ...

مهد معمولا از س سالگی میبرن

الان بچه شما باید بره پیش یک دیگه ن مهد