2777
2789
عنوان

بچه هاتون چند سالشونه و چه کلاس هایی ثبت نامشون کردین دوستان👶

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 57 پست
چیا بهش اموزش میدن ؟ از کی گداشتی مهد ؟

یبار ی سال و نیمش بود گذاشتم ولی خیلی زود بود ی ماه رفت بعد ادامه نداد

بعد دو سال و نیم اینا میبردمش روزانه بازی میکرد می اوردم

ی مدت خودم مربی مهد بودم با خودم بود خیلی عادت کرد ب محیط مهد

الانم دوباره دارم میرم سرکار از فردا میره مهد

اموزش بستگی ب سن بچه و اموزش مربی دارع

من خودم کار دستی میدادم بشون کار با قیچی چسب گواش ابرنگ مداد شمعی پولک نقاشی تخصصی و اموزش اعداد و حروف رنگا و اینا ولی هشتاد درصد شنیداری نوشتاری خیلی کم

تو سخت ترین دوران زندگی روحی روانی🥺(خانمم دوستان)…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسال وسه ماهشه خانه بازی میبرم اکثرا دوس دارم ثبت نامش کنم مهد خیلی بچم تو خونه حوصلش سر میره بهونه ...

بنظرم برا مهد کوچیکه،مطمئنم از پسر من تنها تر نیست😅کلا شهری هستیم که هیچ کس نیس و همش خونه ایم تفریحش بازی با من کارتون و خانه بازی هست.تا الان نبردم چون دوس دارم بزرگ باشه بیاد برام تعریف کنه همه چیو

چیا بهش اموزش میدن ؟

نیت من برای آموزش نبود راستش، فقط میخواستم چند ساعتی پیش هم سن و سالهاش باشه و بازی کنه، دور از خونه و تلویزیون و موبایل باشه، مهدشون زبان انگلیسی، چرتکه،ورزش،دست ورزی،نقاشی، سفالگری و رباتیک داره، آموزش اینا هم تا حد حوصله بچه هاست، مدیر مهد گفت فشاری روشون نیست، با بازی و سرگرمی همراهه که زده نشن از الان

میترسم چون روحیه لطیفی داشتع باشع یهو ببرم کلاس دفاع شخصی خوشش نیاد

بنظر من بفرستش والیبال یا فوتبال کم کم یاد بگیره آیندش بهتر از رزمیه

سوال رزمی یا ورزشی داشتید در خدمتم   

چی بگم بهشون ؟ خانه بازی که میبرم خودم پیششم اما مهد میخام بزارم میام خونه خودمم نیاز دارم به تنهایی ...

بیشتر مهدا خودشون نیرو خدماتی دارن برا گرم کردن غذا و اینا و ظرف شستن و بقیه کارا

خوراکی هر چی م میخوره ولی بیشتر خوراکی سالم

ی وعده غذا رو بزار اگه صب میره صبحونه ام بزار هرچی دوس داره

میان وعده معمولا شیر کیک ابمیوه و اینا میارن میوه یا کیک خونگی ام بزاری عالیع در کل دربارع خوراکی محدودیت نداره

بزاری مهد خیلی چیزا یاد میگیره مستقل میشع و برا خودتم خوبه

تو سخت ترین دوران زندگی روحی روانی🥺(خانمم دوستان)…