2777
2789

همه انسان ها واقعا به نوبه خودشون زیبان و همه آفریده خداییم نمی‌خوام سر یه تاپیک همه به جون هم بیفتیم 

خودم دوتا دوست چشم رنگی دارم بی نهایت زیبان یعنی هیچکس به زیبایی چشماشون ندیدم و اصلا ادعای زیبا بودن و اینا نمیکنن

ولی خیلیا هم هستن چشم رنگی و یجورایی تنها افتخارشون از زندگی همین چشماشونه و واقعا نه زیبان نه جذابیتی دارن چشماشونم واقعا اونقدر قشنگ نیست و خیلی از چشم مشکی و قهوه ای ها زیباترن ازشون 

از اینجور آدما خیلیی بدم میاد اصلا چندشم میشه دست خودم نیست وقتی ادعا به این موضوع میکنن و واقعا قشنگم نیستن اونوقت اونایی که با هررنگ چشمی قشنگن یه کلمه حرف نمیزنن

این کاربری دست چندتا دوسته که ممکنه تاپیک هاشون به هم ربطی نداشته باشه🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم قشنگه چشم رنگی و چشم رنگی زشت واقعیت به عمر چهل سالم  ندیدم انگار بقیه اجزای صوراشونم اکثر مواقع قشنگه

خودت دوست داشتی چشمت رنگی باشه؟ بنظر میاد خشم داری ازشون 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

تازه هر موقعیتی هم پیش بیاد میخان رنگی بودن چشاشونو تو چش ادم کنن🤣 یکی از رفیقای من عکس چشاشو میفرستاد گروه میگف ببینین دیشب نخوابیدم قرمزه🤣

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

در هر صورت اون ادعای زیبایی چه راست باشه چه نباشه رو بدن خودشونه و ضرر یا سودی به من نمیرسونه که بخوام دقیق بشم و حرص بخورم 

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
حوصله داری بخدا

باور کن الان استوری یکیو دیدم با یه متن چششو کرده بود تو حلقمون سر همین حالم بهم خورد یلحظه😂خیلی حس بدی گرفتم ازش که باعث شد تاپیک بزنم 

رسما تعریف از خودش

این کاربری دست چندتا دوسته که ممکنه تاپیک هاشون به هم ربطی نداشته باشه🤗