2777
2789
عنوان

قبول دارین چشم رنگیا خیلیاشون قشنگ نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 41 پست
بنظرم قشنگه چشم رنگی و چشم رنگی زشت واقعیت به عمر چهل سالم ندیدم انگار بقیه اجزای صوراشونم اکثر موا ...

من خودم اصلا چشم رنگی دوست ندارم عزیزم عاشق مشکیم که هستم حتی برای پسر هم چشم رنگی بدم میاد خواستگاری داشته باشم 

باوالان استوری یکیو دیدم با یه متن چششو کرده بود تو حلقمون سر همین حالم بهم خورد یلحظه😂خیلی حس بدی گرفتم ازش که باعث شد تاپیک بزنم 

رسما تعریف از خودش چون خیلی سر همه چیز و این موضوع ادعا می‌کنه اصلا باعث شده حس بدی داشته باشم 

این کاربری دست چندتا دوسته که ممکنه تاپیک هاشون به هم ربطی نداشته باشه🤗

کلا چشم رنگی دوست ندارم چه مرد چه زن .

حس خوبی ازشون نمیگیرم .

منظورم اونایی که خیلی چشمشون روشنه اصطلاحا میگن زاغن.نمیدونم‌متوجه منظورم میشید یا نه.

وگرنه خودم چشمام عسلیه یا مامانم چشماش طوسیه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم قشنگه چشم رنگی و چشم رنگی زشت واقعیت به عمر چهل سالم ندیدم انگار بقیه اجزای صوراشونم اکثر موا ...

چ خشمی اخه

چیزی که با یه لنز جمع میشه خشم میخواد؟

چش رنگی زشت که خیلیه من بی شمار دیدم شما چطور ندیدی؟

.

کلا ادمایی که هیچی نیستن بیشتر ادعاشون میشه حالا تو هر زمینه ای زیبایی علم هنر و...

دقیقا حس میکنم من بیشتر سر این موضوع از طرف خوشم نمیاد تا چشماش 

انقد رفتار های پیکمی نشون داده از خودش باعث شده بدم بیاد از چشاش هم که انقد تعریفشونو میکنه

من خودم اصلا چشم رنگی دوست ندارم عزیزم عاشق مشکیم که هستم حتی برای پسر هم چشم رنگی بدم میاد خواستگار ...

این همه حسلسیت و  واکنشت حب عجیبه عزیزم این همه آدم عکسشونو میذارن و زیبایشونو به رخ می کشن از همه شون متنفری ؟

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
این دخترعموی منه

😂😂پس زیادن 

یسریاشون واقعا خودشیفتن 

اونایی که واقعا قشنگن انقد گوگولی و مهربونن

منم دیدم دختره چشماش ابیه ولی واقعا حالت صورتش افتضاح کسی نبوده تاحالا بشنوم بگن خوشگله فلانی . بعد این هر بار میاد میخوایی حرف بزنی باهاش چشماش اینجوری 😳میکنه نگاه میکنه بهت یا میگه خوشبحالت چشمات قهوه ایه افتاب اذیت نمیکنه من چشمام ابیه باید همش عینک بزنم با یه حالتی هم میگه. 

خوشگلی اصلا به رنگ چشم نیست به فرم صورته

کلی سلبریتی هست چشمای رنگی ولی خوشگل نیستن 

😂😂پس زیادن یسریاشون واقعا خودشیفتن اونایی که واقعا قشنگن انقد گوگولی و مهربونن

دقیقااااا اینم اینجوره اصلاااازیبا نیس تا بگی سفیییید برفی و چشای ابی داره اما قد ارزن زیبا نیس ولی خودشیفتههههه چجور چشای رنگییشو میکنه توی چشم بقیه🤣پشتش بهش گفتن زامبی خودش نمیدونه🤣

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
این همه حسلسیت و واکنشت حب عجیبه عزیزم این همه آدم عکسشونو میذارن و زیبایشونو به رخ می کشن از همه ش ...

نه عزیز شما اصلا منظور منو بد برداشت کردی 

همش عکس نیست 

یه اصطلاحی هست پیکمی میگن بهش نمی‌دونم شنیدین یا نه 

این بنده خدا اینطوریه و دائم دنبال جلب توجه 

و نه توی عکس توی رفتارم دائم صحبتشونو می‌کنه جوری که من دیگه حالم بهم میخوره 

وگرنه میگم که دوستای صمیمی خودم از قضا رنگین و عاشق خودشونو چشماشون هستم 

چ خشمی اخهچیزی که با یه لنز جمع میشه خشم میخواد؟چش رنگی زشت که خیلیه من بی شمار دیدم شما چطور ندیدی؟

الانم عمل هست راحت سبز و ابی و طوسی میشه اصلا حسادت نیست بحث ندید بازی در اوردن خیلی از ایرانیایی قدیمیه میگفتن طرف چشماش رنگیه ولی لبش یه طرف دماغش یه طرف اما خوشگله 😂

چ خشمی اخهچیزی که با یه لنز جمع میشه خشم میخواد؟چش رنگی زشت که خیلیه من بی شمار دیدم شما چطور ندیدی؟

نمی دونم ندیدم واقعا شاید به ندرت معمولی بودن ولی زشت ندیدم اصلا .

لنز خب چرا انقدر می ذارن مردم چون دلشون می خواد رنگی باشه چشمشون و کلی هم دردسر و عوارض داره

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
بله تا ابد حق هر چشم رنگی ، قشنگ نیست بستگی به خییلی عوامل داره

دقیقا منظورم همچین چیزیه 

اصلا شخصیت طرفم باعث میشه چشمش زیبا به نظر بیاد یا نه حتی