2777
2789
عنوان

قبول دارین چشم رنگیا خیلیاشون قشنگ نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 41 پست
نه عزیز شما اصلا منظور منو بد برداشت کردی همش عکس نیست یه اصطلاحی هست پیکمی میگن بهش نمی‌دونم شنیدین ...

خب پیک می باشه برای شما چه مشکلی ایجاد می کنه؟ 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
تازه هر موقعیتی هم پیش بیاد میخان رنگی بودن چشاشونو تو چش ادم کنن🤣 یکی از رفیقای من عکس چشاشو میفرس ...

تا حدودی این بنده خدام اینطوریه و بدتر حتی 

این کاربری دست چندتا دوسته که ممکنه تاپیک هاشون به هم ربطی نداشته باشه🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حدودی این بنده خدام اینطوریه و بدتر حتی

عه خب اگه منظور تو شخص خاصیه ک... 

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

خب پیک می باشه برای شما چه مشکلی ایجاد می کنه؟

افرادی که اینطور هستن نگاه بالا به پایین دارن به بقیه و حسادتم دارن چون میخوان خودشون تک باشن

شما اصلا به کل دنبال زیر بغل ماری عزیزم من نظر خودمو گفتم شمام خودتو دیگه انقد دنبال دلیلید چی بهتره ادامه ندیم

چ خشمی اخهچیزی که با یه لنز جمع میشه خشم میخواد؟چش رنگی زشت که خیلیه من بی شمار دیدم شما چطور ندیدی؟

اصلا این بنده خدا منظورو بد فهمیده شایدم خودش چشم رنگیه ناراحت شده که اصلاً من منظورم همه نبود 

دقیقااااا اینم اینجوره اصلاااازیبا نیس تا بگی سفیییید برفی و چشای ابی داره اما قد ارزن زیبا نیس ولی ...

این دلیلش عقده ای بودن یسری از هم وطنامونه که یسری چیزایی که فرد خودش داخل اونها دخالتی نداشته رو ویژگی خاص میدونن که خودشونو بالاتر از بقیه فرض کنن

این دلیلش عقده ای بودن یسری از هم وطنامونه که یسری چیزایی که فرد خودش داخل اونها دخالتی نداشته رو وی ...

موافقممممم دقیقااااا👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
الانم عمل هست راحت سبز و ابی و طوسی میشه اصلا حسادت نیست بحث ندید بازی در اوردن خیلی از ایرانیایی قد ...

دقیقا همینه منظور حرف من 

کلا هر اجزای صورتی آدم داره نباید بخاطرش خودشو خاص بدونه چون حاصل تلاش خودش نبوده که یچیز ارثیه 

افرادی که اینطور هستن نگاه بالا به پایین دارن به بقیه و حسادتم دارن چون میخوان خودشون تک باشنشما اصل ...

آره ادامه ندیم بهتره عزیزم

نمی دونم دیگه حس کردم خودت هم یجورایی درگیر حسادتی نسبت بهش

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش