2777
2789

خونریزی افتادم با دل درد خیلی شدید دارم میمیرم دیشب رفتم دکتر برام سرم مسکن این چیزا نوشت امشب باز دردم گرفته بدددددد چیکار کنم هنوز نیوفتاده چن تا لخته خون افتاد اما نمیدونم خودش باشه یا ن چون هنوز درد دارم میگیره ول میکنه نیوفتاده مگه ن؟!؟ 

تامیتونی راه بروکه زودتردفع شه دفع شه دردت میخوابه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای از درد نمیتونم راه برم. اصلا

تجربه سقط دارم ازدردزایمانم بدتره

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

واییییی دل دردم داشت موقع خونریزی؟

نترس دیگه درداشو کشیدی ممکنه دفع شده باشه نیاز به مراحل بعدش نداشته باشی که درد بعد عملشو بکشی

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
امشب کمتر از دیشبه یعنی خوب میشم 😭😭نیاز دارم یکی دلداریم بده

الهی.

اصلا غصه نخور ،،، زود زود باردار میشی، بدن بعد سقط سریع آمادگی بارداری مجدد پیدا میکنه و فعال تر از قبل میشه. بغیر خواهرم دونفر دیگه را هم میشناسم که سریع درعرض دو سه ماه بعدش باردار شدن.

خدا هرکسیو یه جور آزمایش میکنه و این باعث میشه بعد بدست آوردن اون نعمت قدرشو بیشتر از بقیه بدونن، 

مثلا من خودم مدتهاست چشم انتظارم باردار بشم . روزی ۱۰تا قرص میخورم ولی هرماه که پریود میشم غم عالم رو دلم میشینه 

الهی.اصلا غصه نخور ،،، زود زود باردار میشی، بدن بعد سقط سریع آمادگی بارداری مجدد پیدا میکنه و فعال ت ...

مرسی عزیزم ایشالا ک یه نی نی خوشکل گیرت بیاد فداتشم به امید خدا دامنت سبز شه 😍😍🥺🥺

مرسی عزیزم ایشالا ک یه نی نی خوشکل گیرت بیاد فداتشم به امید خدا دامنت سبز شه 😍😍🥺🥺

مرسی گلم، ان شاالله برای خودت هم

من که همش درباره این موضوع با چت جی بی تی دردودل میکنم😅 تکنولوژی خوبی هست تو این مورد