2777
2789
عنوان

افتادم رو خونریزی کمک بارداری پوچ

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 25 پست

اگ درد داری نیفتاده کامل. ببین لخته ک میاد باید ی لخته خ بزرگ بیاد جفت‌های این ک بیفته بعد ی چیزی توپی شکل میاد بیرون ک کیسه هست. این دو بیاد دردت کم میشه 

ایشالا بسلامت و بدون اذیت سقط میکنی و ب زودی باردار میشی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب کمتر از دیشبه یعنی خوب میشم 😭😭نیاز دارم یکی دلداریم بده

آره خوب میشین و ان شاءالله کارتون به بیمارستان نمیکشه و دفع میشه دمنوش زعفران غلیظ بخورین و طناب بزنین خودش دفع میشه

کاملا درکتون میکنم حق دارین منم اسفند سقط ۱۰ هفته داشتم آخرا شهریور هم وقت زایمانم بود خیلی داغون شدم هم از نظر روحی هم جسمی 🥲😓😔

دل دردم داشتیو دفع نشد؟

من همون اول که تشخیص پوچ دادن بهم قرص خوراکی و واژینال دادن که دفع بشه .دو بار بستری و ترخیص شدم اما نشد که نشد .آخر سر کورتاژ کردم .

بله درد و خونریزی .اما بار آخر هیچ دردی نبود ولی بعد دو هفته شوهرم گفت شکمت هنوز شبیه حامله هاست برو سونو بده که دیدم بعلهههه هنوز ساک مونده بود