2777
2789
عنوان

اخلاق های خاص همسرم 🤷‍♀️🤷‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 13726 بازدید | 167 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خودتون و دخترتون چی پس؟

دخترم خونه مامانم هست بیشتر 

خودمم هرچی باشه میخورم غذا از شب قبل مونده باشه یا گاهی از بیرون سفارش میدم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
چرا؟!

شما راهی پیدا کردین برای زندگیتون و با همسرتون کنار اومدین ولی واقعا زندگی کردن با یه آدمه شلخته سخته چه برسه به این که شریک زندگیت باشه و خودشم حاضر نباشه بپذیره این مشکل رو داره اون آقا هم اگه قصد طلاق داشت می‌رفت دادگاه نه دنبال راه حل تو نی‌نی‌سایت بگرده پس زندگی و زنشو دوست داره.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
شما راهی پیدا کردین برای زندگیتون و با همسرتون کنار اومدین ولی واقعا زندگی کردن با یه آدمه شلخته سخت ...

اهان منظورتون اون آقا تو پربازدید هست 

اره واقعا حق داره من خدایی اونطوری نیستم دیگه خونه کثیف باشه اصلا تحمل نمیکنم اینطور آدما باید هفته ای یکبار یکی رو‌بگیرن بیاد خونه رو تمیز کنه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اسی واقعا خوشبحالت داری آرزوی خیلیا رو زندگی میکنیهم پولداری هم شوهرت آروم و خوبه

یکم از ارزو اونور تر 

اما من بخوام بچمو بدم ب مامانم بزرگ کنه واقعا دلم براش تنگ میشه 

نمیتونم بذارم اینطوری مگه اینکه ی ساعت بخواد نگه داره 

هر چند بچه من از من کلا نمیکنه 

چسبیده بهم 

از طرفی من با غذا پختن حس و حال خودم خوب میشه ب خانوادم میگم بخاطر اونا غذا درست میکنم اما حس خودم خوب میشه 

من ی روز زیاد تو گوشی باشم سرم درد میگیره

اسی واقعا خوشبحالت داری آرزوی خیلیا رو زندگی میکنیهم پولداری هم شوهرت آروم و خوبه

عزیزم تو زندگی منم دوسال پیش به اتفاقی افتاد که زندگیمو زیر و رو کرد هیچ زندگی بدون مشکل نیست 

من کلی با برداشت از رفتارشون گفتم،منظور رسیدگی به امور خونه و گرم نگه داشتنش و ....غذا پختن خیلی تو ...

رسیدگی به امور خونه و گرم نگه داشتنش هیچ ربطی به انرژی زنانه نداره 😅

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

رسیدگی به امور خونه و گرم نگه داشتنش هیچ ربطی به انرژی زنانه نداره 😅

یکی از الهه های انرژی زنانه آفرپدیت هست ،و از ویژگی آفرودیت مادری کردنه،حالا مادری کردن رو تو زندگی زناشویی تفسیر کن ،بازم ممنون 

اهان منظورتون اون آقا تو پربازدید هست اره واقعا حق داره من خدایی اونطوری نیستم دیگه خونه کثیف باشه ا ...

عزیزم منویادت میاد کلا باهم حرف زده بودم و بعنوان خواهر کوچیک ترت نصیحت کردم کلی 

عزیزم قدر زندگیتو بیشتر نمیوونم نمیدونم چرااین حرفارو جدی نمیگیری اینو بخاطر خودت میگما 

یه سوال گفته بودی یه مدته همسرتون گرم مزاج شده و هرشب ...

میخواستم بدونم متوجه شدید علتش چی بوده ؟ 

چجوری از سرد سرد تبدیل به گرم گرم شد ؟

و اینکه داروی خاصی استفاده میکردن و ماندگار بود ؟

ببخش اگر سوالم ناراحتت میکنه جواب نده الی جان