2777
2789
عنوان

اخلاق های خاص همسرم 🤷‍♀️🤷‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 13842 بازدید | 167 پست
دوباره دعواشون میشه اینجوریشوهر اسی حس میکنه داره مقصر جلوه میکنه برای همین دعواشون میشه

اره بنده خدا دیشب یکم باهاش بحثم شد زود اومد خونه کلا از دعوا با من یه ترسی داره حالا من زن آروم و صبوری هم هستم سلیطه اصلا نیستم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای یکی انرژی زنانه می‌گه من خودزنی می‌کنمنمی‌شه کلا بدون این کلمات نصیحت کنید؟‌آخه غذا پختن و زود غ ...

من کلی با برداشت از رفتارشون گفتم،منظور رسیدگی به امور خونه و گرم نگه داشتنش و ....غذا پختن خیلی تو روابط اعضای خانواده اثر کذاره

دقیقاا ساعت ۶😂

اتفاقا بهترین ساعت غذایی رو دارین 

همسایه ماهم این شکلی ۸۵ سال هم داره ماشاالله ازمن سرحالتر،امیدوارم همیشه هم حالش خوب باشه

کبد شب به استراحت نیاز داره وخوردن غذا دیرموقع کبد چرب وخراب دست آدم میده

اسی نمیترسی شوهرت چشم بشه😂

ای بابا یکبار زندگیم داغون شده همسرم خیانت کرده دوسال پیش هیچ زندگی صددرصد عالی نیست

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
میدونی من جات باشم صداشو یه بار ضبط میکنم وقتی اعتراض کرد بهش میگم عزیزم یه لحظه صبرکن بعد صداشو برا ...

ای. وای عجب پیشنهادی 👌😂😆

تایم خواب خیلیی برای رشد مهمه نزارین دیر بخوابه🫠

تا باباشو نبینه نمیخوابه کلا بچه های من دیر خوابن دخترمم همینجور بود حتما باید باباش میومد بعد میخوابید پسرم ساعت 3ونیم 4میخوابه جدیدا چون دندون میخواد در بیاره 🤦اما در کل هزار ماشالا رشدشون خوبه دکترشون میگه جفتشون خوبن

ما خودمون ساعت یک ناهار ساعت ۸:۳۰ شام بعد اون آقایی که تاپیک زده بود برای غذا درست کردن تنها نبود مش ...

آره بخدا دلم خیلی براش سوخت

خونه کثیف و آشغالدونی واسه حیوون نه انسان

هرچند که اکثر حیوانات هم محیط زندگیش رو تمیز نگه می‌دارن 

بعدش دیگه دوره قاجار نیست امکانات فراوان حموم دوقدمی اتاق خواب بپر حموم دیگه

بهداشت فردی و محیط خییییلی تو رابطه اثر داره

اگه ناراحت نمیشی بپرسم صب تا شب چیکار میکنی تو خونه ی شام سختته بذاری

هیچی  بیکار کاملا تو گوشی فیلم میبینم گاهی هم خونه مرتب کردن شامم گاهی میزارم 

ای بابا یکبار زندگیم داغون شده همسرم خیانت کرده دوسال پیش هیچ زندگی صددرصد عالی نیست

دقیقا منم همینجور شوهرم ی بار خیانت کرد داغون شدم اما متاسفانه نی نی سایتیا نمیدونم چرا بعضیاشون خیلی چشم شورن و زندگیای خیلی بدی دارن 🤦🤦🤦

همسر من حتی غذای خواهرشو نمیخوره میگه فقط خودت خوبه که همسرت گاهی مرخصی میده بهت

من کلا همیشه مرخصی هستم گاهی نیست 

من یه کار یادت میدم ببین شما هر روز عصر غذا بپز واسه شامت که تاگفت چی گذاشتی بگی فلان چیز پختم امااا ...

اخه عزیزم بعضی غذاها تایم کمی می‌خواد بعضی مثل قرمه و قیمه. کلا خورشتی جات باید از ظهر بزاری همین کیاب تابه ای مگه چقدر زمان بر هست که من زود بزارم

درسته ولی کباب تابه ای برای شب اونم به این دیری خیلی سنگینه ناهار بخورید بهتره

ناهار من کلا هیچی نمیزازم فقط شام چون همسرم ناهارا خونه نیست