2777
2789
عنوان

اخلاق های خاص همسرم 🤷‍♀️🤷‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 13698 بازدید | 167 پست
عزیزم منویادت میاد کلا باهم حرف زده بودم و بعنوان خواهر کوچیک ترت نصیحت کردم کلی عزیزم قدر زندگیتو ب ...

سلام عزیزم اره یادم هستی خداروشکر الان رابطه ما خوبه عزیزم یعنی میخوام بگم مشکلی نیست فعلا

درسته اویل همسرم نسبت به الان تو رابطه سرد بود خودم فکر می‌کنم یا به خاطره اضافه وزنی بوده که اون اولا داشته یا مشکلات مالی یا هم چون من الان اندامم خیلی پرتر شده نسبت به چند سال پیش چون قبلا لاغر بودم الان خیلی پر شده اندامم و ابن موضوع رو از حرف زدن همسرم متوجه میشم که ابن اندام الانم خیلی براش جذاب تره 

درکل الان جزو مردای خیلی گرم حساب میشه که تو پریودی هم نمیتونه تحمل کنه 

دارو هم فکر نمیکنم مصرف کنه یا حداقل منم خبر ندارم اما فکر گمان نمیکنم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
سلام عزیزم اره یادم هستی خداروشکر الان رابطه ما خوبه عزیزم یعنی میخوام بگم مشکلی نیست فعلادرسته اویل ...

الهی شکر عزیزدلم انشالله ک خوشبخت باشید و همیشه رابطتون گرم و قشنگ باشه

خیلی خوشحال شدم اینو شنیدم  از چشم بد دور باشید🌸🧿 برچشم خوب رحمت

عزیزم ینی دارواستفاده نمیکنن ؟

ینی اضافه وزن اننننقدر تاثیر داره ؟ خیلی عجیبه برام ....

میدونستم ادمای جاق مثلا طبع سردی دارن ولی نمیدونستم تااین حد تفاوت داره

مگ چند کیلو کم کردن وزنشونو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی شکر عزیزدلم انشالله ک خوشبخت باشید و همیشه رابطتون گرم و قشنگ باشهخیلی خوشحال شدم اینو شنیدم ا ...

قربونت محبتت عزیزم 💕❤️😘☘️

به نظرم اضافه وزن خیلی تاثیر داره من همسرم دومترو۴ قد وزنش هم ۱۶۰ بود عمل اسلیو کرد ۶۰ کیلو کم کرد ۷ سال پیش عمل کرد الان ۱۲۰ هست حالا من میگم برا اضافه وزن شایدم چیز دیگه بودم برا خودمم این همه تغییرش عجیبه اون آدم تبدیل به این شد 

والا فکر نمیکنم دارو بخوره چون چند ساله الان روالش همین هست مگه آدم چقدر میتونه دارو بخوره

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
قربونت محبتت عزیزم 💕❤️😘☘️به نظرم اضافه وزن خیلی تاثیر داره من همسرم دومترو۴ قد وزنش هم ۱۶۰ بود عمل ...

عزیزی 😘😘

والا نمیدونم ولی مثلا شنیدم بعضی از قرصا خیلی ادمو گرم میکنه مثل ویاگرا و سلدنافیل اگ اشتباه نکنم  اسمشو

عزیزم تو دوره نامزدی سرد بودن یا گرم ؟

موقع خاستگاری چی حرفی ازاین باره نزدن ک مثلا گرمن یا سرد یا انتظاراتشون چیه ؟

من مجردم و خیلی برام مهمه ک طبع واقعی طرف مقابلو بدونم

چون خیلی مهمه 

و خیلی از جدایی دلیلش بخاطر ناسازگاری جنسی و گرم و سرد بودن دو طرفه

انقد خانومارو تو سایت میبینم از سردی شوهرشون ناراحتن و فکر طلاقن خیلی میترسم از این موضوع 😁🙈

نمیدونم چجوری تشخیص بدم واقعا طبعش چیه

چون پسرا ک میشناسی تو خاستگاری میگن اره ما گرمیم فلان بعد ۶ ماه از ازدواج ولرم ک هیچ یخ میشن (تو همین سایت خوندما اونم به کرات ) 

عزیزی 😘😘والا نمیدونم ولی مثلا شنیدم بعضی از قرصا خیلی ادمو گرم میکنه مثل ویاگرا و سلدنافیل اگ اشتب ...

عزیزم تو عقد عادی بود اولای نامزدی مثل همه خیلییییییی گرم اما بعد متعادل شد نه بگم سرد بعد ازدواج میشه گفت سرد شد در حد ماهی یکی دوبار میل داشت 

عزیزم به نظرم میل جنسی واقعا قابل تشخیص نیست یعنی چیزی نیست که ثابت بمونه مثل همسر من اولا سرد بود الان گرم ممکن برا خیلیا برعکس باشه چند سال اول گرم بعد به مرور سرد بشه پس نمیشه قطعی متوجه این موضوع بشی اما میتونی درباش با پارتنرت خیلی صبحت کنی انتظاراتت رو بهش بگی اما واقعا قطعی نمیتونی متوجه بشی این پسر الان گرم هست پس تا همیشه همینطور بمونه 

عزیزم تو عقد عادی بود اولای نامزدی مثل همه خیلییییییی گرم اما بعد متعادل شد نه بگم سرد بعد ازدواج می ...

اره راست میگی الی جون انگار به طور قطعی نمیسه فهمید 

بنظرم بیشتر از تعداد کیفیت و تایمش مهم ک خانوم هم به اندازه ی مرد راضی بشه ....

مرسی از راهنماییت عزیزم🙏🌸

اره راست میگی الی جون انگار به طور قطعی نمیسه فهمید بنظرم بیشتر از تعداد کیفیت و تایمش مهم ک خانوم ه ...

اره عزیزم کیفیت و رضایت دو طرف خیلی مهم تر از تعداد و کمیت هست 💕❤️☘️

وای یکی انرژی زنانه می‌گه من خودزنی می‌کنمنمی‌شه کلا بدون این کلمات نصیحت کنید؟‌آخه غذا پختن و زود غ ...

اگه مذهبی نیستید که هیچی 

ولی برای منی که مذهبی هستم ائمه آشپزی رو برای زن بسیار مستحب میدونن و میگن باعث استحکام خانواده میشه

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

سلام الهام جون من تهرانم ميخواستم با شما ارتباط بگيرم بابت انجام كاري تو مكالمه يا همين چت توضيح ميدم لطفا درخواست دوستيم رو قبول كن تا بتونم ارتباط بگيرم 

يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲
سلام الهام جون من تهرانم ميخواستم با شما ارتباط بگيرم بابت انجام كاري تو مكالمه يا همين چت توضيح ميد ...

سلام عزیزم در مورد چه کاری ؟

@niniyar‍ 

سلام وقت بخیر عزیزم چرا تاپیک آخر منو قفل کردید اخه مشکلی

نداشت که ازم سوال کرده بودن میخواستم جوابشون بدم اگر مقدوره براتون باز کنید چون خودمم دنبال بحث و جنجال نیستم  اگر صلاح دونستید باز کنید ممنون میشم خودم در آخر قفل می‌کنم