2777
2789
عنوان

اخلاق های خاص همسرم 🤷‍♀️🤷‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 13780 بازدید | 167 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون اقا حق داشت زنش به نظافتم اهمیت نمیداد ولی در کل لعنت به ازدواج و لعنت به واژه شوهر تماااااام

من کامل تاپیکش رو نخوندم ابن خیلی بد آدم به بهداشتش اهمیت نده مخصوصا یه خانم جوون  و امروزی 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
خونه منم بیشتر وقتا تمیزه از کثیفی خونه متنفرم یکی اومده بود خونمون تمیز کنه جند روز پیش آنقدر تعریف ...

تمیزی حس آرامش میده به آدم حالا بعضیا تو کثافت راحت زندگی میکنن

خیلی دیر متوجه می‌شویم ک دوستان زیادی نداریم فقط آدمای زیادی رو میشناسیم😔

چیزی نگفتم من گوشتم بیرون گذاشته بودم که درست کنم

چرا دیگه گفتی نپختم 

ولی میپزم

دفعا ی دیگه که زنگ زد حتی اگه شام نپخته بودی هم بگو آره عزیزم شام اماده اس منتظرتم.بعد ببین نتیجه چی میشه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

عزیزم چون میگی اینو‌بعنوان نقطه صعف عنوان میکنه من جات باشم کار خودمو‌میکنم مثلا گفت شام نزار بگو من برنامه رو تغیر نمیدم‌ میخای از بیرون بگیری برای خودت بگیر منو باران نمیخوریم 

اون ته دلش ازت شام میخاد ولو اینکه زبونی حرف دیگه میرنه وگرنه تو دعوا و بحث حرف دلش رو نمیگفت

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

همسر منم رو غذا حساس نیس خوشبختانه. البته من شاغلم هستم ولی ساعتهای کاریم بعد از ظهره، یعنی اکثرا میتونم به غذا برسم ولی بعضا یا حوصله ی آشپزی ندارم یا کار دیگه ای پیش میاد. هفته ای ۳-۴ روز آشپزی میکنم.

عزیزم چون میگی اینو‌بعنوان نقطه صعف عنوان میکنه من جات باشم کار خودمو‌میکنم مثلا گفت شام نزار بگو من ...

اره ته دلش که حتما می‌خواد کی بدش میاد خسته از سرکار بیاد غذا حاضر باشه 

اما هیچ وقت اجبار نکرده فقط تو بحث ها چون من خیلی چیزارو به روش میارم اونم برا اینکه کم نیاره این موضوع رو میکنه چماق

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اسی ی بار گفتی فیلر شقیقه زدی میشه بگی چطور بود راضی بودی از تغییرش واینکه کجا زدی

خیلی راضی بودم 

صورت رو گردو پهن تر میکنه 

همسر منم رو غذا حساس نیس خوشبختانه. البته من شاغلم هستم ولی ساعتهای کاریم بعد از ظهره، یعنی اکثرا می ...

دیکه شما شاغلی حق داری منم شاغل بودم فکر می‌کنم میشدم یکی مثل همسر اون آقا تو پربازدید 😣

چرا تحمل ؟؟ من که داشتم شاممو‌ میزاشتم خدایی دلیلی نداشت بگه از بیرون می‌خرم

شاید دیگه واقعا حوصلتو نداره🥴

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫