2777
2789

همش شده خیانت ،جفا ،توهین، مادر شوهر، خسته شدیم یکم بخندیم

دلم جرعه ای آرامش میخواهد،چیزی که این روزها همه از من دریغ کرده اند؛چ کنم که این روزها حرف ها از چشم هایم می‌بارد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برگریزون که نمیدونم ولی من از تاپیک هایی که توش میگن مثلا کثیف ترین کاری که دیدین چی بوده بدم میاد چون خیلی حرفای چندشی زده میشه

یکی هم گفته بود کباب بردم توی دستشویی درست کنم چون هواکش بو رو می‌بره به خونه همسایه‌ها بوی کباب بشنون خیلی چندش بود

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

من فقط تاپیک های خاطرات خواستگاری و سوتی ها رو می خونم تا بلکه یکم بخندم!)

هر وقت ناراحتم میام اینجا روحم شاد میشه لعنتی 

دلم جرعه ای آرامش میخواهد،چیزی که این روزها همه از من دریغ کرده اند؛چ کنم که این روزها حرف ها از چشم هایم می‌بارد.
ولی تاپیکای خودت هم همینان هاا😂

دهنت سرویس🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یه تاپیکی بود میگفت هروقت با شوهرم دعوا میکنم درمیاره م ی ش اشه رو فروش

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

اونی که عکس شکمش رو فرستاده بود توی گروه درسی دانشجویی مختلط و پسرا عصبانی شده بودن و قبول نمی کرد که کارش اشتباه بوده 😐 می گفت مگه چیه؟ چرا زشته؟ می خواستم ببینن سیکس پک دارم یا نه؟ 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘