2777
2789
عنوان

پشم ریزون ترین تاپیکی که اینجا خوندین چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 21 پست
یکی میگفت وقتی میرین حموم کف حموم روبشورین شاید قبلش داداش یا باباتون آب منی شون اونجا ریخته باشن از ...

نگو من بدبختو تعلیق میکنن🤣😭

دلم جرعه ای آرامش میخواهد،چیزی که این روزها همه از من دریغ کرده اند؛چ کنم که این روزها حرف ها از چشم هایم می‌بارد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقدس اولویه در صدر جدولِ

واقعی بود یا ساخته ذهنش خداوکیلی ؟

دلم جرعه ای آرامش میخواهد،چیزی که این روزها همه از من دریغ کرده اند؛چ کنم که این روزها حرف ها از چشم هایم می‌بارد.

اون جیش کردن روی فرش

اقدس

غلام 

دستشویی کرده بود مهمونا متوجه شده بودن 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒.     بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹