2777
2789
اره بابا مگه مشکل خبلی حاد لاشه مشکل ما اینه محل کارش از زندگیمون دوره و ۱ ماه سر کار ۱ ماه پیش من ه ...

دقیقا عزیزم ان شاءالله این مشکل هم حل بشه ان شاءالله همیشه کنار هم خوب و خوش باشین زندگی تون پایدار باشه 

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
اون لحظه آدم چنان ناراحته که نمیشه عزیزم. کسایی که میان اینجا تاپیک میزنن عموما کسایین که فشار و نار ...

درکت میکنم ولی اینو همیشه توی ذهنت داشته باش اینجا همه رنج جامعه هستند از بچه ای که تازه خوندن نوشتن یاد گرفته تا چندین نسل قبل که همسن مامانبزرگامونن

الان دو تا خواهر برادر با فاصله سنی کمم طرز فکرشون یکی نیست چطور کسایی که ممکنه دهه هاشون ، محل زندگی و فضای که بزرگ شدن جو خونوادشون با تو متفاوت باشه نظرشون قرار با تو یکی باشه؟ بنابراین بهترین راه همون مشاوره ست اگرم اینجا تاپیک میزنی ممکنه خیلی سخت نظر منطقی و دلخواهتو پیدا کنی

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.